Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar corelde bi tasarım yapmaya çalışıyorum ama yapmaya çalıştığım şeyi tam olarak nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama şöle anlatayım bir kutuya bant yapıcam açılmasının önüne geçmek için. ama o bant düz değil hani tabiri yerindeyse çocuk bezi şeklinde yani düz bi bantın ortasına konulmuş yufka gibi yarıdm edin lütfen...
Sen yenisin galiba Bu kadar senedir corel kullanırım corel sürümler için ayrı font bilmem.Font fonttur Ama toplu olarak bulmak istersen forumda var zaten.
Menüden Edit>Insert barcode ile corel barcode wizardı açabilirsiniz. EAN 13 standardını seçerseniz Türkiye'de de kullanılan barkod sisteminde barkod oluşturabilirsiniz. Güzel yanı da şu; barkodun son numarasını (kontrol numarası) otomatik verir ve barkod numaralarında hata yapma riskinizi sıfıra indirir.
corel 9 kullanırken undo komutunu (ctrl+z) işin başlangıcına kadar kullanabiliyordum. şu an corel12 kullanıyorum ve undo komutu 20 veya 30 işlemden sonra pasif oluyor. yardımlarınızı bekliyorum.
corel 9 kullanırken undo komutunu (ctrl+z) işin başlangıcına kadar kullanabiliyordum. şu an corel12 kullanıyorum ve undo komutu 20 veya 30 işlemden sonra pasif oluyor. yardımlarınızı bekliyorum.