Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
programı kaldrıdım. regeditten sildim. yeniden yükledim, serialle birlikte, sonra crack ledim ama yine aynı, kafayı yiyecem yahu off yar bana bir çareeeee
Corel de efekt kullanımı aslında dipsiz bir kuyu gibidir bence. Tüm photoshop efectlerini corel de de kullanılabildiğini düşünürsek bu görüşüm yanlış olmaz sanırım.
Bu sitede Corel in effect menüsünde ki standart işlevler anlatılsa fazlasıyla yeterli olacaktır. Bu konuda arkadaşlara ben de elimden geldiğince yardımcı olablirim. Sorlarınızı ve yardım çağrılarınızı bekliyorum..
programı kaldrıdım. regeditten sildim. yeniden yükledim, serialle birlikte, sonra crack ledim ama yine aynı, kafayı yiyecem yahu off yar bana bir çareeeee
ya seri numaranda problem var, ya da int.den aktivasyon ederken bi hata oldu. Neticede kullanıdığın ürün kaçak konumda bu nedenle corel den dış ortama veri aktarabileceğin bütün ihtimaller kapatılmış durumda.
Daha bitmedi. X4 ile beraber eski corel versiyonları da makinanda yüklü ise, o programlarda "edit bitmap" komutunu verirsen "X4 photo paint" çıkıyo karşına. X4 ü kaldır, bu saferde diğer corel versiyonlarında "edit bitmap" komutun off durumuna geçiyor.
Ben; X4 ü kaldırıp 12 (lisanslı) ve X3 ü üzerine tekrar kurarak ( onar seçeneği ile) problemden kurtuldum. Bi daha da X4 ün yüzüne bakmadım.
Mrb.arkadaşlar: corel 12 veya x3 ten mutoh sc-1300 plotter'a kesim yaptırabiliyormuyuz.Plotterin cd si falan yok.Genelde kesim proğramları tanıyor plotterları.Corel'in bir yaması falan mı var yoksa ?.Şimdiden teşekkürler.
demek ki bu konuyu bilen kimse yok.ne yapalım bende bi daha bir şey istemem.
arkadaşlar ben cd den bazı dosyaları bir kaç gün önce bilğisayara kopyalamıştım şimdi dosyalrı görüyorum ama açılışta hata veriyorlar lütfen yardımcı olurmusunuz
selamlar çok kısa bir soru corel da aynı dosya içinde bir sayfada oluşturduğum klavuz çizgilerini diğer sayfalarda yada aynı dosya içinde açtığım yeni sayfalara nası taşırım.
yani yeni sayfa açtığımda klavuz çizgilerinin gelmesini nasıl sağlarım.
selamlar çok kısa bir soru corel da aynı dosya içinde bir sayfada oluşturduğum klavuz çizgilerini diğer sayfalarda yada aynı dosya içinde açtığım yeni sayfalara nası taşırım.
yani yeni sayfa açtığımda klavuz çizgilerinin gelmesini nasıl sağlarım.
Merhaba Arkadaşlar Sorun Şu Dün 40 Sayfalık Bi Dergi Çalışmamı Elemanım Yanlışlıkla Terminale Yedeklerken Silmiş Elimde Bulnana Mevcut Dosya Kurtarma Programları ile Dosyayı Kurtardım Ama Maalesef Dosya Açılmıyor Ne Yapabilrim. Ayrıca Dergi den Haric KApak Çalışması vardı onuda silmiş ama onu kurtardım ve actı
birde coreldrawda powerclip yapılan bir resmin rengini değiştirebilirmiyiz photoshopta efekt verdim ama baskıda düzgün çıkmadığı için coreldrawda powerclip yaptımbunun rengini değiştirmenin corelde bir yöntemi varmı şimdiden teşekkür ederim
trial corel kullanıyorum (13 günü kaldı) wordde hazırladığım dergiyi corele nasıl çevirebilirim, sayfaları nasıl ayarlayabilirim, nasıl dergi düzenine sokabilirim, adım adım anlatırsanız sevineceğim. çünkü hiç corel bilgim yok.
trial corel kullanıyorum (13 günü kaldı) wordde hazırladığım dergiyi corele nasıl çevirebilirim, sayfaları nasıl ayarlayabilirim, nasıl dergi düzenine sokabilirim, adım adım anlatırsanız sevineceğim. çünkü hiç corel bilgim yok.
word de offset basılacak bir işi dizayn etmekle başta hata yapmışsınız. Bu, grafiker değilsiniz demektir. Bi grafikere para vererek bu açığınızı kapatın; bırakın işi bilen yapsın.
birde coreldrawda powerclip yapılan bir resmin rengini değiştirebilirmiyiz photoshopta efekt verdim ama baskıda düzgün çıkmadığı için coreldrawda powerclip yaptımbunun rengini değiştirmenin corelde bir yöntemi varmı şimdiden teşekkür ederim
arkadaşım, Photosopta ki dokumanını CMYK Tiff kaydedip corel de kullanırsan problem çıkmaz ( alfa kanalı veya ekstra renk kanalı kullanmadığından eminsen tabii). resim üzerinde oynamak için corel i değil photoshop yada photopaint kullan.
arkadaşlar corel x4 kaydetme export sorununu çözen oldu mu acaba?? x3 yok elimde indirmekle uğraşmak istemiyorum.. sorunun nasıl çözüleceği hakkkında bilgisi olan var mı acaba