Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
yani tramini nasil yapiyoruz derken biraz daha aciklarsan yardimci olayim.tram belirli bir bolgeye dusen nokta sayisidir.tramli gecistenmi bahsediyorsun yoksa ne_?

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Arkadaşlar corele başlayalı 2-3 ay oluyor.Zorlandığım bir konu var.İlki

Logo-broşür-afiş gibi tasarımda hangi sayfa boyutlarını kullanmalıyım.?

İkincisi:

Birde corelde katman olayı yokmu?Mesela 3 tane farklı şekli üst üstte yerleştirdim ama en alttaki şeklin en üstte olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim.?

THE KING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tarm Derken Resmİn Renklerİnİ Soldurma Nalamminda SÖyledİm KardeŞ Renkler Ayni Fakat Bİraz Daha Solgun GÖzÜkecek.

burcax

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Arkadaşlar benim çok acil cdr araba ve ev (villa tarzı olabilir) çizimlere ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz? :( :(

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟

İkincisi:

Birde corelde katman olayı yokmu?Mesela 3 tane farklı şekli üst üstte yerleştirdim ama en alttaki şeklin en üstte olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim.?

Katman her programda vardır. Nesleri alta yukarı taşımak için ctrl+page up - page down kullanabilirsin kısayol olarak. Asıl yolu arrange>order

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Abi teşekkür ederim.2. soruya cevap yok mu?

''Logo-broşür-afiş gibi tasarımda hangi sayfa boyutlarını kullanmalıyım.?''

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️

İkincisi:

corelde çalıştığınız sayfanın boutu önemli deildir. önemli olan sizin yaptığınız işin ölçüleridir. hangi ölçüde afiş yada broşür yapacaksanız direkt olarak o ölçüde çalışmanızı tavsiye ederim özellikle resimlerin orjinalliğinin bozulmaması açısından, vektörelse zaten hiç sorun yok. istediğiniz ölçüde çalışın.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
Tarm Derken Resmİn Renklerİnİ Soldurma Nalamminda SÖyledİm KardeŞ Renkler Ayni Fakat Bİraz Daha Solgun GÖzÜkecek.

85406531vn9.jpg

97803139tu3.jpg

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
arkadaşlar bir merhaba demek yokmu yeni üye oldum foruma.Neyse benim bir kaç sorum olacak hocalarıma birincisi corelde 11 versiyonu ile kayıtedemiyorum yani gene 12 olarak kayıt ediyor.save as dediğimde versiyondan 11 seçiyorum başka yapmam bir şey varmı birde elimde corel ile ilgili e- booklar var bunları da paylaşacam
e-booklarını bekliyoruz bahtınur katılıyorum sorunun konusunda

istman

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar corel x4 hakkında bilgisi olan varmı?

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
internette kısı süre içinde çıkacağı söylentileri olsada (hatta logosu dahi hazırlanmış) Corel'in kendi sitesinde bu konuda henüz bir açıklama yapılmamış. Tabii gelecekte muhakkak çıkacaktır...

THE KING

🏅Acemi Tasarımcı🏅
SAĞOLASIN thematrıx KARDEŞ TEŞŞEKKÜRLER.

heval

🌱Yeni Üye🌱
corelde yaptığım çalışmayı nasıl çoğaltırım logo yaptım mesala ondna 20 tane istiyom yan yana

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
corelde yaptığım çalışmayı nasıl çoğaltırım logo yaptım mesala ondna 20 tane istiyom yan yana

logoyu grupla seçili hale getir klavyenin sağındaki rakam tuşlarının yanında ki + tuşuna 19 kere bas, yada yine logo seçiliyken sağ tuşa basılı tutarak yana çek bırakırken sol tuşa bas daha sonra ctrl + r de işinizi görür ;)

can77

🌱Yeni Üye🌱
yaw arkadaşlar bana acil (arma desen vb )adresleri lazım çok acil

heval

🌱Yeni Üye🌱
logoyu grupla seçili hale getir klavyenin sağındaki rakam tuşlarının yanında ki + tuşuna 19 kere bas, yada yine logo seçiliyken sağ tuşa basılı tutarak yana çek bırakırken sol tuşa bas daha sonra ctrl + r de işinizi görür ;)

olmuyor bende anlamadım ??

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
aslında yanlış bilgi veriyorsunuz monitörden halletmek olayı doğrudur fakat (100Magenta 100yellow)bayrak kırmızısı rengidir mesala burda baskı yapılmak istenen rengi photosptaki renkle birlikte ordaki renklerden deger alıp ona göre renk vermek gerekir corelde ve ondan sonra export ypamak lazım jpg bozabilir en iyisi tif formatında export yapmak inşl işe yarar ekran renklerine güvenme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...