Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
var corel photopainte atip ordaki silgiyi ayni photoshoptaki gibi kullanabilirsin hatta birkac farkli ozelligide var.

igoala

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Resme 2 kez tıklayınca photopainte geçiyordu ama şimdi geçmiyor? Nasıl corelden photopainte sonra tekrar corele alabiliriz.

b714n

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fenagenclik.com
merhaba..
corel draw x3 de boş bir sayfa actıkdan sonra yeni işlem yapıp kaydettiğimde o dosyayı kapattıgm zaman bir daha acamıyorum.. 'I/O read error' hatası veriyor.. acaba bu neden oldu? bunun bi cözümü varmıdır? bu konuda beni kısa süre icinde bilgilendirirseniz cok sevinirim..

Moderatör tarafında düzenlendi:

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
bütün çalışmalaradamı yapıyor bu sorunu?
bazı çok effecktli çalışmalarda effectin kullanıldığı bölüm kayıt ta sorun çıkarabiliyor,
o bölümü ctrl +x yapın diğer sayfalardakileri kaydedin, daha sonra ctrl +z yaparak geri alın,
bu kes effecktli obje kalsın diğerlerini silin, effecktli objeyi jpeg olarak kaydedin, bu çözüm olabilir, eğer başarılı olmuyorsa corelinizi tekrar yüklemenizi tavsiye ederim,

b714n

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fenagenclik.com
evet bütün çalışmalarımda..
yani yeni bir çalışma yapıyorum kaydettiğimde bir daha acamıyorum I/O read error diye bir hata veriyor.. effect flnda yoktu çalışmalarımda. bu arada eski çalışmalarımda boşa gitti denebilir eğer bir çözümü yoksa..
peki ben şimdi corel draw ı silsem tekrardan yüklesem daha önce corel de yaptıgım çaılşmalar zarar görermi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

anaksimender

🌱Yeni Üye🌱
led

Arkadaşlar corel de elips bir yuvarlak şekile arlarında 1,2 lik bi mesafeyle Led döşemem lazım ama bi türlü aradaki mesafeyi ayarlayamıyorum bu LED TASARIMI için bildiğiniz herhangi bir program varmı, varsa ismini yazarsanız sevinirim

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
f10 a basarak shape tool u açarak harflerin arasını kolay bir şekilde açabilirsiniz. Yukarı yada aşşağı oklar görüceksiniz onlardan tutup çekin istediğiniz yana :)

durmusgunsur

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.haber11.net
Mrb
Coral'de bir çizgi digeriyle birleşirken mavi bir uyarı çıkıyordu. Ancak çıkmaz oldu. Çok işime yarıyordu. Ne yapmam gerekiyor?

aktepe

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.katranlik.com
merhaba
wordde hazırlanmış bir dergi yazı çalışmasını coreldraw text formatına nasıl dönüştürebilirim? copy yaptım olmadı yardımcı olursanız sevinirim

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
word dosyasında kopyalayıp, corelde edit-paste special - rich text format yöntemiyle almayı deneyebilirsiniz...

sebograph

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.esyazilimbilisim.net
merhaba..
corel draw x3 de boş bir sayfa actıkdan sonra yeni işlem yapıp kaydettiğimde o dosyayı kapattıgm zaman bir daha acamıyorum.. 'I/O read error' hatası veriyor.. acaba bu neden oldu? bunun bi cözümü varmıdır? bu konuda beni kısa süre icinde bilgilendirirseniz cok sevinirim..

sorununz hakkında biraz araştırma yaptım umarım böle değildir ama I/O hatası corelden kaynaklanmaya bilir.

I/O Hatası.
Disk Okuma/Yazma işlemi sırasında hata oluşmuştur. Bu hata kodu, dosyanın zarar gördüğünü ve tekrar CREATE edilmesi gerektiğini ya da dosyanın Btrieve tarafından CREATE edilmediğini gösterir.
*RECOVER- CREATE -LOAD işlemi uygulanmalıdır.

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba benim sorum elimde yabancı kaynaklı bi iş var corelde resimler görünmüyo. acaba corel'dede link özelliği varmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
corelde link özelliği yok otomatik olarak görür resimleri ancak işler freehand'den geldiyse
resimlerin emmbet lenmesi gerekir büyük ihtimalle resimler freehand'den gelmiştir o yüzden gözükmüyordur ;)

mr.tar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba benim sorum elimde yabancı kaynaklı bi iş var corelde resimler görünmüyo. acaba corel'dede link özelliği varmı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Corelde de ayni adobede oldugu gibi link ozelligi vardir ve ayni ozellikleri gosterir, link kirik olsa dahi imaji gorebilirsiniz link propertieslerinde kirmizi bir X isareti gorursunuz, ben sahsen cok buyuk isleri daha az ram tukettigi icin linkle yapiyorum , oyleki linkle calisitgimda 64 sayfalik resimli bir katologu kolayca acip uzerinde oynamalarimi yapiorum
( Belki yeri burasi degil ama corel sorunlari ile ilgili oldugu icin belirtmeliyim, gecenlerde bir soru vardi cok yogun oldugum icin cevaplayamadim biraz da ihmal iste; bir arkadasimiz corelde yaptigi isi acamadigini yada hata mesaji verdigini yaziyordu bu genellikle buyuk ebatli isleri corelin icine gommemizden kaynaklaniyor, eger ramlarinize guveniyorsaniz ve corelin %30luk ram tuketimini arttirdiysaniz genelde bu problemi yasamazsiniz, ama ramleriniz averaj sayilabilecek olcude ise ve corelin varsayilan %30luk ram tuketimi ile calisiyorsaniz belli bir sureden sonra makina ve program kasmaya baslayacaktir ve hata mesajlari mousunuzu oynattiginiz anda ekrana gelecektir, gerekirse bu konuda ayri bir aciklama ihtiyaci duyarsaniz yaparim, konuyu dagittigim icin ozur)
link menagerinizi acin resimlerin yada diger objelerin linkli mi embed mi oldugunu anlarsiniz, kolay gelsin iyi calismalar

otytaner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğin için çok teşekkürler tek açıklamada sorun hallolunca daha keyifli oluyor

aktepe

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.katranlik.com
merhaba arkadaşlar.
vordden kopaladığım yazıları corel de 3 sütuna yapıştırılası, yazıların ve sütunların birbiriyle bağlantılı olması için ne yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
sütunları Text Tool ile sürükleyerek oluşturabilirsiniz. Sütunları birbirine bağlamak için; Öncelikle bağlanmasını istediğiniz sütunları seçerek, Text - Paragraph Text Frame - Link ile sütunları birbiri ile bağlantılı hale getirebilirsiniz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...