Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw'da Audi

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar çok yazık gerçekten bizi böyle bir duruma düşürdüğünüze inanamıyorum hala daha kanıtla diyorsunuz...

Yeteneği var ise 6 saattede öğrenir 2 saattede... Eğer çalıntı olduğuna emin olursanız ozaman kesinlikle aktarmalısınız...Fakat emin olmadan kişisel duygularla bunu yapamazsınız...EMin olmadığınız zamanda sizin tek yapmanız gereken çalışmaya yorum yapmaktır... Bunuda yapamıyorsanız konulara bakmadan geçin istediklerinize yorum yapın...

Emin olmadan birilerini suçlamak son derece küçük düşürür insanı...
AMa arkadaşımızın dediği gibi inanıp inanmamak yine size kalmış değil mi?
İstediğiniz gibi Suçlama yapmaya devam edebilirsiniz!

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşımız çalışmanın CDR sini yüklemiş.Ben indirip inceledim.Dolayısıyla inanmaktan başka çaremiz de yok.Kimse inanmıyor ben de inanmıyorum.Bu bençe son derece yakışıksız bi söz.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
kycdizayn arkadaşım lütfen kendi düşüncelerine göre ve kendin için konuş rica ediyorum...
Kimse inanmıyor ve Kimsenin sana inanmasını bekleme demen hoş değil...

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Çok teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için saolun. Bunlar insanı yaptığı iştende soğuturlar çizim anlatımı yapıyoruz ama o anlatımın bana ait olduğunada inanmazlar.

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kycdizayn arkadaşım lütfen kendi düşüncelerine göre ve kendin için konuş rica ediyorum...
Kimse inanmıyor ve Kimsenin sana inanmasını bekleme demen hoş değil...

haklısınız sizin için konuşmamalıydım afedersiniz...

eline sağlık TRY çalışmaların güzel olmuş başarılı bir öğrencisin.

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence gayet hos gozukuyor...begendım.Ayrıca ''calıntı''gıbı ımalarda bulunmak yerıne daha mantıklı yonlerı,ortaya cıkan calısmadakı hata ve ıyı yonlerı elestırırsek daha saglıklı olucagına ınanıyorum.Eline saglık Try..

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
ben bunu çin malı bir telefonun orjinal duvar kağıdı olarak görmüştüm hemde aynısı kanıtımıda
gösterebilirim:
548261_0.jpg

bu yotumlara bakılırsa sizden biraz belkide bayağı şüphelendim

Son düzenleme:

ALİ KARAKAN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dersafisleri.com
ben bunu çin malı bir telefonun orjinal duvar kağıdı olarak görmüştüm hemde aynısı kanıtımıda
gösterebilirim:
548261_0.jpg

bu yotumlara bakılırsa sizden biraz belkide bayağı şüphelendim

Arkadaşım, audiyi çizen arkadaşımız zaten resmin aynısını kullanmamış. O resimden esinlenerek corelde güzel bir çizim yapmış. Olamaz mı bu. Herkes bir şeyleri taklit eder. En usta ressam bile sonuçta doğayı taklit eder. Ben her zaman şunu savunmuşumdur: Taklitten ilham doğar.:smile:

pcfaresi

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
yeniguc.com
Arkadaşım, audiyi çizen arkadaşımız zaten resmin aynısını kullanmamış. O resimden esinlenerek corelde güzel bir çizim yapmış. Olamaz mı bu. Herkes bir şeyleri taklit eder. En usta ressam bile sonuçta doğayı taklit eder. Ben her zaman şunu savunmuşumdur: Taklitten ilham doğar.:smile:

ilham birşeyden esinlenerek yeni şeyler çıkarmaktır bu aynısı

oconner

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.oconnerdesign.com
daha neyi iddaa ediosun anlayamadım ya,bu tasarım uzun zamandır karşımıza çıkan çok başarılı olan uğur şahinin yaptığı tasarımdır.

Yurtdışında yaşayan Uğur Şahin’in bilgisayar ortamındaki tasarımı olan Audi Locus Concept, Türk otomobilseverlerin çizim ve tasarım aşamasındaki gelişimini örnekliyor.Geleceğin otomobillerin şimdiden hayal etmek çok zor mu gözüküyor. Kimileri için öyle değil. Yurtdışında yaşayan Uğur Şahin’in geleceğe yönelik düşüncelerini bilgisayar ortamında çizime döktüğü Audi Locus Concept, oldukça güçlü dış görüntüsü ve keskin hatlarıyla dikkat çekiyor. Otomobilin rüyaları süslediği bir ortamda Audi markasıyla birlikte isminden bahsettiren Locus Concept’in ön tasarımında far konumlandırılması ve geniş ızgarasıyla bir hayli farklı. Gövde tasarımında A sütununun uzunluğu ve arka lastiklere kadar uzatılmış olması görüntü açısından fark yaratırken, arkada bulunan çift egzoz çıkışları hırçınlığın olmazsa olmazı. Ayrıca Ferrari Dino‘ nun 2007 model tasarımınıda oluşturmuştur. alıntıdır

audiuur.jpg
audiuur3.jpg
[/IMG]
audiuur2.jpg

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sonuç olarak esinlenmenizi anlarım bu esinlenmek değilki herşeyi aynı ? esinlenmek ordaki arabaın hattlarından etkilenip kendi yorumunuzu katıp yeniden yaratmak veya oluşturmkatır .. Ama audiyi kendi yorumunuzla farklı açılardan çizmenizi tavsiye ederim gölgesine kadar aynı yani yansımaları açısı bize bir yorum kalmıyor çünkü o adamın kendi tasarımının aynısı sizin değil e çok güzel esinlenmişsiniz diyemeyiz zaten esinlenmek ayrı aynısını çizmek ayrı yani bu insanları tartışmaya iten şey , söylmeniz gerekirdi böyle bir tasarım var bende denedim diye , .neyse başarılar dilerim.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizin eksiklerini söylemeye grek yok siz çözümü bulmuşsunuz çünkü .yorumsuz iyi çalışmalar

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
bakın arkadaşlar millet ordakiler :) ben bu arabayı kendim tasarladım demedim kimsede senmi tasarladın diye sormadı ve çizimi o resme bakarak yaptığımı belirttim. Ayrıca yeni bir kullanıcı olduğumuda belirttim bu kadar yeni birinin bu arabayı kendi kafasından tasarlayarak çizmesi tabiki beklenemez ben corel i öğrenim ve bir araba çizmek istedim google da aradım, bu audi resmini buldum ve çizdim burda yanlış olan nedir hala anlamış değilim aylardır burda neyin tartışması sürüyor onuda anlamış değilim.

Bakın tekrar belirtiyorum tasarımcı olduğumu iddia etmedim yeni bir corel kullanıcısı olarak int. bulduğum bir araba resmini bakarak Corelde çizdim.

Ayrıca yok taklitmiş yok bilmem neymiş diyeceğinize umarım birgün kendinde bir araba tasarlarsın diye iyi dileklerde bulunmak bukadarmı zor. Üstelik bir çizimci kendini geliştirinceye kadar etrafta gördüğü resimlerin çizimlerin taklidini yapması neden yanlış anlamıyorum bu eleştiri yapanlar direk kendi çizimlerini yaparakmı başlamışlar bu işe.Düşünmeden yargılamak kolaydır arkadaşlar eğer çizimi benim yaptığıma inanıyorsanız çizim hatalarımı söylersiniz bende öğrenmiş olurum eğer inanmıyorsanız nasıl ispat edebileceğimi söylersiniz bende öyle ispat ederim.

Başka çizimimi görmek isteyenler Telefon çizimime göz atabilir. Uyarıyorum gerçek bir telefonun resmine bakarak çizdim benim tasarımım değil :)

https://www.grafikerler.net/corel-drawda-sonyericsson-calismasi-t44301p2.html

Son düzenleme:

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
var var sorun değil
şimdi 1 . telefon açlışmanada baktım güzel çalışma iyi bir taklit yeteğenin var bu iyi birşey görrdüğünü çizebiliyorsan hayalindekinide çizebilirsin
2. bazı arkadaşlar sert eleştirmiş olabilirler ama onların inanamdığı bazı şeylere emin ol bende inanamıyortum bende okadar sabır yok o arabayı çizemem takliet edemem demiyorum ederim ama okdara sabırla çizemem
3. insanlara karşı olan ülubunu beğenmediğimide açık yütreklilikle sölemek isterim ne mutlu san ki bir klkonu üzerinde bu kadar insan san fikrini sölemiş iyi olanlara sevindiğin kadar kötü olanları bak eleştri demiyorum kötü olanları kulak arkası yaa gözardı etmeyi bileceksin
ama sakın bu söylemimden eleştrileri yani doğru olanı söleyen sözleri kesinlikle kulak arı etmiyecek göz ardı etmityecek cümlelerin kapaca değil ayrıntılı okuyacak yada inleyeceksinki içlerindeki manayı okuyabilesin
anlatmak istediğim şudur ki ben 8 yıldır bu meslekteyim alaylıyım bizim ustalarımız bize demezdiler şunu neden oraya koydun bunu öle bir sölerlerdiki sizi azarladıjklarını sanırdınız ama sonra anlardınızki o bir torpa konuşmanın içinde nerde hayat felsefesi var
yine çok konuştum bşarılar....

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Teşekkür ederim cenkerbey kardeşim ancak dikkatinizi çekmek istediğim bir nokta var. Çizimim her ne kadar iyi olsada mükemmel olmadığını biliyorum ve çizim konusunda yaptığım hataların söylenmesi yada çizdiklerimin güzel olmadığının düşünülmesi beni asla rahatsız etmez. Çünkü bu işte çok yeni olduğumu biliyorum zaten sırf bu eleştirileri almak için çizimlerimi burda paylaştım. Ancak gelen eleştiriler çizimlerimdeki hatalar konusunda değildi, bu çizimlerin benim olmadığı konusundaydı yani yalancılıkla hırsızlıkla başkasının yaptığı bir çizimi çalmak ve sahiplenmekle suçlandım. Kısacası hakarete uğradım bu durumda bunlar eleştiri değil ancak hakaret yada iftira olabilir.

Üslübum konusunda belki haklı olabilirsiniz ama eğer hakarete uğramışsam benimde, yediğim sözlerin değerinde sözler sarfetmeye hakkım var diye düşünüyorum.

Bakın tekrar söylüyorum eğer çizimlerime iyi yada kötü olduğu konusunda yorum/eleştiri yapacak olan varsa buyursun söylesin saygı duyarım. Ama bu çalışmaların benim olmadığını düşünüyorsanız en azından site yönetimine bildirirsiniz onlarda aynı kanaati getirirlerse bunlar burdan silinir sorunda kalmamış olur.

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
abi ne sacma ya illakı bı yerden referans alacak yoksa yenı bı araba modelı yapmıs olurdu adam grafık tasarım işiyle ilgilenmeyen yakından uzaktan alakası olmayan adam burda gelmıs yorum yapıyor bazı insanların yorumuna ayar oluyorum TRY arkadasım dedıgıne katılıyorum bunlar insanı meslekten sogutur. adamlar dandık dandık tasarımlar yapıyorlar sonra guzel tasarımı gördulermı cekemıyorlar sanırım ben böyle yorumlardan bunu anlıyorum