Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw'da Audi

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
calısma güzel bu arada ama bıraz daha zaman harcamalısın üstünde cunku orjinalle arasında baya bı fark var cok yapay duruyor bıraz daha ugrasırsan daha cok gercekcı olur

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
calısma güzel bu arada ama bıraz daha zaman harcamalısın üstünde cunku orjinalle arasında baya bı fark var cok yapay duruyor bıraz daha ugrasırsan daha cok gercekcı olur

Evet haklısın üzerinde baya çalışmam lazım. Gerçi sonlarına doğru baya sıkılmıştım soldaki farları ve radyatör panelini aceleden dandik bi şekilde yaptım. Saol yorum için.

Aslında iyikide orjinlinin aynısı olmamış eğer aynısı olsaydı bu defa hiç kimse inanmazdı benim çizimim olduğuna netten bulup yapıştırmış derlerdi :rofl:

dethroned

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet haklısın üzerinde baya çalışmam lazım. Gerçi sonlarına doğru baya sıkılmıştım soldaki farları ve radyatör panelini aceleden dandik bi şekilde yaptım. Saol yorum için.

Aslında iyikide orjinlinin aynısı olmamış eğer aynısı olsaydı bu defa hiç kimse inanmazdı benim çizimim olduğuna netten bulup yapıştırmış derlerdi :rofl:

orasıda öylede önemlı olan bunu senın bılmen bence :) elindede çalıstıgın cdr var sonucta mıllettı ınandırmak ıcın hıc ugrasma bence hea de gıtsın ne dedıgını bılmeyen ınsanlar cok fazla :)

spikeengin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
salla arkadaşım boşver bende ps da Nissan Skyline GTR yapmıştım benimkinede aynısını dedi bi kaç kişi PSD dosyasını yükleyince inandılar. ;)

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Doğru söylüyorsunuz ne diyim. Bende bundan sonra kimseyi takmam. Destekleriniz için teşekkürler.

ozanmhz

🌱Yeni Üye🌱
benzerlik olur %99 falan olur
ama %/% olmuş

eline sağlık :)

seni darphaneye falan almak lazım

KOCA Reklam

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.kocareklam.com
Normalde sorsanız fena değil derdim ama, daha yeni başlayan birine göre mükammel olmuş diyebilirim. Yetenek var, umarım kaybetmezsin.

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
Hey gidi günler :) 2 yıl geçmiş bu çalışmayı yapalı. Bu arada çok eleştiri almışım ama kendimi de iyi savunmuşum hee :) Geçen bütün bu zaman içinde aktif olarak Corel'i kullanmaya devam ettim, yakın bi zamanda bi araba resmi daha çizeyimde, ne kadar ilerlemişim hepberaber görelim.

Bakunin21

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) Yeteneği mumla arayanlar denk gelirse yine o çalışmaya, başını ağrıtırlar yine.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yalan söylüyorsun yalan senin değil bu senin değil nette de var bu başkası çizmiş sen koymuşsun.......balabalabala.....
sen yüklemeden ben yazayım dedim arkadaşım peşinen diğer arkadaşlara fırsat vememiş olurum en azından....
:)D) çalışmalarında bol şans gerçekten yeteneklisin kimsenin lafları seni bu yoldan etmemiştir umarım...

TRY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.gebzewebdizayn.com
yalan söylüyorsun yalan senin değil bu senin değil nette de var bu başkası çizmiş sen koymuşsun.......balabalabala.....
sen yüklemeden ben yazayım dedim arkadaşım peşinen diğer arkadaşlara fırsat vememiş olurum en azından....
:)D) çalışmalarında bol şans gerçekten yeteneklisin kimsenin lafları seni bu yoldan etmemiştir umarım...

:):) Teşekkür ederim arkadaşım. Eleştirilerin hiçbirisi beni bu işten soğutmadı çok şükür. Çalışmayı hiç bırakmadım. Yakında da 3D Max öğürenmeyi düşünüyorum :D