Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel font sorunu

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar öncelikler herkese merhaba. yeni bi pc aldık işyerine
prog.ları kurduk önceden 12 kullanıyordum, yıne kurdum sürekli sorunlar verdiği için kaldırdım x5 kurdum, şimdide her zaman kullandığım ve türkçe olan karakterlerin Ş Ğ Ö Ç gibi olan karakterlerini görmüyor x5. nedir 2 günden beri arıyorum bi çözüm bulamadım lütfen yardım edin bana, yoksa çıldıracağım :(

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
servis paketlerini yükledinizmi

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet servis paketlerini de yüklediğim halde sorun devam ediyor

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim sorunum yazım hataları değil, genel olarak
fontlarımda sorun yasıyorum :(

reko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
geçende indesign de olmuştu bu sorun. win 7 de not defterinden indesign a yazı kopyaladığımızda türkçe karakterler hiç bir fontta çıkmıyodu. o not defterini kaydederken formatını ansı yaptık sorun düzelmişti.. diceğim o ki eğer sizde not defterinden yada word den falan kopyaladıysanız o tarz dosyalarda format farkediyo.

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazıyı kopyalama olayı yok, doğrudan corel in içinde yazıyorum... nasıl bi derttir sabahtan beri sadece bunun için ugrasıyorum, işi gücü bıraktım...

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
Windows'un yayınladığı bir yamanın yarattığı bir sorun bu. En son güncelleştirmeleri yükserseniz sorun çözülecektir.

CMFERADOR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.500px.com
benim sorunum yazım hataları değil, genel olarak
fontlarımda sorun yasıyorum :(

geçende indesign de olmuştu bu sorun. win 7 de not defterinden indesign a yazı kopyaladığımızda türkçe karakterler hiç bir fontta çıkmıyodu. o not defterini kaydederken formatını ansı yaptık sorun düzelmişti.. diceğim o ki eğer sizde not defterinden yada word den falan kopyaladıysanız o tarz dosyalarda format farkediyo.

arkadaşlar öncelikler herkese merhaba. yeni bi pc aldık işyerine
prog.ları kurduk önceden 12 kullanıyordum, yıne kurdum sürekli sorunlar verdiği için kaldırdım x5 kurdum, şimdide her zaman kullandığım ve türkçe olan karakterlerin Ş Ğ Ö Ç gibi olan karakterlerini görmüyor x5. nedir 2 günden beri arıyorum bi çözüm bulamadım lütfen yardım edin bana, yoksa çıldıracağım :(

Microsoft'un yayınladığı bir yamanın yarattığı bir sorun bu. En son güncelleştirmeleri yüklerseniz sorun çözülecektir.

Son düzenleme:

oktay46

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sistemi yeniden kurdum font navigator le şimdilik idare etmeye çalışıyorum, yınede fontlarımda sorun var :(