Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel x5 te kaydedilen dosyanın açmama sorunu

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
aynen demo bu. export olmuyor malesef :S

win7 ye geçtikten sonra corel x5 de hemen hemen 5 ayrı kaydettiğim dosyadan birinde bu sorun çıkıyor corelin sp lerinide yükledim ama hala aynı sorun devam ediyor. acaba corel dosyalarını kople corelin alt sürümlerine çeviren bi program varmıdır?

Lisanssız Corel 'in böyle nimetleride bırakın olsun,
Corel Draw dosyalarını bir işlemle dilediğiniz versiyon yada dosya haline çeviren ReSAVECDR isimli bir makrosu var. X4 destekli alın kullanın. internetten macro olarak arattırırsanız bulursunuz.

Ofk_E

🌱Yeni Üye🌱
slm link çalışmıyor tekrar yükleyebilirmisiniz...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
önceki mesajlarım da anlattığım bilgileri okumadınız mı?

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
daha çok kayıt esnasında bir işlem yapmaya kalktığınızda corel çalışmayı durdurdu diyor evet. back_up'larından devam ediyoruz evet. murat arkadaşımızın da paylaştığı makro ile kurtarabiliyoruz evet.

bir yol daha var. bozulan dosyaya bir isim verim, örneğin abc, uzantısınıda cdr yaptığınız zaman çalışmanız back_up yedeğinini kurtardığında daha fazla çalışma kurtarıyor.

kursathan_

🌱Yeni Üye🌱
register et diyor.. bi hilesi mi var acaba ? tüm mesajları inceledim ama bir ip ucu bulamadım :( gözümden kaçan birşey mi var yoksa mesaj mı silinmiş ?

kursathan_

🌱Yeni Üye🌱
Sorun sürekli güncel bir sorun hemen hemen hergün yaşıyoruz... CDRfind eklentisi için sormuştum hilesi mi var diye. İlgin için teşekkür ederim..

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende deneyeceğim ve sonucu bildireceğim teşekkürler..

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Bakalım X6 'da bu ve buna benzer sorunlar olacak mı?

ebuson

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar grafikerler.net e yeni üye oldumda msjı tam olarak kullanmasınıda bilmiorum siteyi.Sorumu ancak burdan sorabileceğim.Ben de pdf uzantılı bazı dosyaları korelde açamıorm.yada dosya eksik açılıyor.bunun nedeni nedir aceba.yardımcı olabilirsenz sewinirim :)

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba arkadaşlar grafikerler.net e yeni üye oldumda msjı tam olarak kullanmasınıda bilmiorum siteyi.Sorumu ancak burdan sorabileceğim.Ben de pdf uzantılı bazı dosyaları korelde açamıorm.yada dosya eksik açılıyor.bunun nedeni nedir aceba.yardımcı olabilirsenz sewinirim :)

yaşadığınız sorunla ile ilgili aşağıda linkini verdiğim konuda etraflıca çözümünü bulabilirsiniz,
https://www.grafikerler.net/tum-corel-draw-kullanici-arkadaslarin-dikkatine-t109877.html

mikropcik

🌱Yeni Üye🌱
slm murat bey... register istiyor. vvarmı sende acaba?...