Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de ayakkabı çizimi

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fazlasıyla güzel olmuş ilk çalışmana raqmen. Aynen ufak tefek hatalar var gördüm ama onlarda bi kaç çalışmadan sonra azalıcagına inanıyorum. Başarılar

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Basit bir çalışma için amma yorum yapıldı. Yorum fazla olmasının nedeni çizimin güzel ya da kötü olmasına değil, çizenin bir bayan olmasından kaynaklanan bir durum.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Basit bir çalışma için amma yorum yapıldı. Yorum fazla olmasının nedeni çizimin güzel ya da kötü olmasına değil, çizenin bir bayan olmasından kaynaklanan bir durum.

basitmi :S ne kadar kolay söylediniz oturup siz birşey yapın bende sizi yorumlayayım ne dersiniz? Ayrıca bayan yada erkek olmakla ne ilgisi var burda birşeyler paylaşıyoruz, sizi ne rahatsız etti anlamış değilim yorum yazmak için yorum yazmayın lütfen yapıcı olun,

Saygılar

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim eleştirim başka birşeydi. Bunu anlayamadınız. Hem çiziminiz bişey değilki. Böyle birşeyle seviniyorsanız çok eksiksniz demektir.

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Benim eleştirim başka birşeydi. Bunu anlayamadınız. Hem çiziminiz bişey değilki. Böyle birşeyle seviniyorsanız çok eksiksniz demektir.

neye sevinip neye sevinmeyeceğimi size soracak değilim...tüm mesajlarınızı okudum kendinize fazla güveniyorsunuz sizden de çalışmalar görmek istiyorum nelerle uğraşıyorsunuz...

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
amma sıkıcısın. Benim eleştirim başka birşeydi. Ben ne diyorum sen ne diyorsun.

sansiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hanece.com
Bayıldım harika ellerine sağlık. Valla CorelDrawı hiç bir programa değişmem. helede yetenekliyseniz işte böyle harikaları yapabiloyrsunuz ;)

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel bi çizim olmuş yapıcı bir yorum size !!!