Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde dosya boyutu

esesco

🌱Yeni Üye🌱
herkese merhaba, corel X3te sayfada resim kullandığım zamanlar dosya boyutu inanılmaz artıyor. resimlere nasıl bi işlem yapabilirim çözünürlüklerini bozmadan_??

şimdiden teşekkürler...

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
linkli çalış frehandteki gibi.. arartırısan bulursan konuyla ilgili yazılar

xcalibur35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çözünürlük baskı için 300 dpi yeterli. Eğer bundan büyükse resimleri 300 dpi ye düşürünüz. Korkmayın resimler 600 dpi olunca baskı kaliteli olmuyor. 300 dpi yeterli.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
corelde bitmaps menüsne gelerek convert to bitmap yap resoluiton u 350 dpi yap convert to bitmap yap çözünürlük baskı boyutu için uygun hale gelecektir

burcuva

🌱Yeni Üye🌱
çalışmanız tamamlandıktan sonra, bütün çalışmayı olduğu gibi yeni boş bi çalışma sayfasına taşıyıp kaydedin dosya boyutlarını karşılaştırdığınızda arada büyük bi fark görüceksiniz.

esesco

🌱Yeni Üye🌱
yardımlarınız için teşekkür ederim.

SZ

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalışmanız tamamlandıktan sonra, bütün çalışmayı olduğu gibi yeni boş bi çalışma sayfasına taşıyıp kaydedin dosya boyutlarını karşılaştırdığınızda arada büyük bi fark görüceksiniz.

Okuduğumda şaşırdım ve tekrar okudum :) gerçekten oluyormu böyle birşey hemen deniycem...

alisekeroglu

🌱Yeni Üye🌱
bende işi bitirdikten sonra boş sayfaya kopyalıyorum fotoğrafların dpi lerini 342 yi aşmamasına dikkat ediyorum fakat yine de küçücük bir kartvizitte 12 mb a kadar çıkıyor :( çok sıkıntılı bir durum hele hele benim gibi msn üzerinden sipariş geçiyorsanız