Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba, corel X3te sayfada resim kullandığım zamanlar dosya boyutu inanılmaz artıyor. resimlere nasıl bi işlem yapabilirim çözünürlüklerini bozmadan_??
Çözünürlük baskı için 300 dpi yeterli. Eğer bundan büyükse resimleri 300 dpi ye düşürünüz. Korkmayın resimler 600 dpi olunca baskı kaliteli olmuyor. 300 dpi yeterli.
corelde bitmaps menüsne gelerek convert to bitmap yap resoluiton u 350 dpi yap convert to bitmap yap çözünürlük baskı boyutu için uygun hale gelecektir
çalışmanız tamamlandıktan sonra, bütün çalışmayı olduğu gibi yeni boş bi çalışma sayfasına taşıyıp kaydedin dosya boyutlarını karşılaştırdığınızda arada büyük bi fark görüceksiniz.
çalışmanız tamamlandıktan sonra, bütün çalışmayı olduğu gibi yeni boş bi çalışma sayfasına taşıyıp kaydedin dosya boyutlarını karşılaştırdığınızda arada büyük bi fark görüceksiniz.
bende işi bitirdikten sonra boş sayfaya kopyalıyorum fotoğrafların dpi lerini 342 yi aşmamasına dikkat ediyorum fakat yine de küçücük bir kartvizitte 12 mb a kadar çıkıyor çok sıkıntılı bir durum hele hele benim gibi msn üzerinden sipariş geçiyorsanız