Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de tireleme varmış....

majestecan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Heceleme programı yazdırdım ve coreldraw otomatik tireleme yapıyor.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
O zaman bunu burada bizimlede paylaşmalısınız,

mavi_genc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.webtasarimofisim.com
Arkadaşlar duyumlarıma göre Corelde Tireleme yapılmış. programın kendiside türkçe sadece lisanslılara veriliyormuş 5 ve 6 versiyonunda varmış. tirelemenin kütüphane yapısı xml olarak yapılmış. corel türkçe kullanabilen olursa lisanslı olarak ulaşabilirler. lisanlı alan kişiler corele başvursunlar. mutlak bu konuda pack alıcaktır.

mesutaytaç

🌱Yeni Üye🌱
corelde tireleme

aylar yıllar önce bu kon u ile ilgili olarak bir soru sormuşn ve cevap aramıştım. ama maalesef en ufak bir düzgün ve olumlu iletişim alamamış hatta ağza alınmayacak kelimelere muhatap olmuştum.
Halbuki olumlu bir yanıt alsam tireleme konusunun çözümünü aktaracaktım. Ama bugün gördüm ki bu konu nihayet gündeme girmiş. Ne yazık demekki birilerinin gündeme getirmesi gerekiyor muş..
Ne yazık..
Uzun söze gerek yok. Evet Corel de tireleme mevcut tabii ki gerekli düzenlemeleri yapmak şartıyla..
Herkese kolaylıklar diliyorum.
:*

mahmutkebir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tirelebeni.com
Evet o işlemi yapan bir web sitesi kurdum.
Corel ve birçok programı destekliyor.
Çalışma şekli şöyle:
girdiğiniz çok paragraflı metnin her kelimesine Türkçe'ye uygun biçimde (sadece satır sonlarında beliren) tire "-" atıyor.
tamamen ücretsiz ve hiç bir kısıtlama yok. tek amacım grafikerlerin corel'de gazete, dergi, kitap vb. işleri çok daha güzel ve rahat yapabilmesi... keyifli kullanımlar...

tirelebeni.com

ajanse

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar herkese teşekkür ama net olarak sorunu çözemedim saygılar