Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde topluca uzantı yani format değiştirme

Benzer konular

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba arkadaşlar yukarıda açtığım konu çok büyük kolaylık sunuyor?nedenmi?
diyelimki bilgisayarınızda 200 adet eps(veya herhangibir) dosyası var.siz istiyorsunuzki bunu corele çevireyim(cdr) hepsinin birer birer açıp kaydettiğinizi düşünün ne kadar zaman sürer siz hesab edin artık .ama yukarıdaki dersteki gibi yaparsak sadece saniyelerle bunu çevirebilirsiniz.sorunsuz hızlı ..ne dersiniz?

Xmen62

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok faydalı bir paylaşım.

Güzel anlatım ve alternatifli paylaşımınızı tebrik ederim. Teşekkürler.

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
file converter corel içinde güzel bir makro ama tabi hangi dosyayı hangi formata çevireceğinizde önemli

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
file converter corel içinde güzel bir makro ama tabi hangi dosyayı hangi formata çevireceğinizde önemli

ne demek istedin anlamadım ..zaten biliyoruz hangi formata çevireceğimizi seçiyoruz zaten uzantıyı ..ama senin demek istediğini anlamadım bi türlü çok uğraştım ama anlayamadım özür....

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
benim demek istediğim suydu eğer bu yolla bir klasor içindeki resimleri baskı için tiff formatına çevirmeye çalışırsanız makinanız kasar, beklemek zorunda kalırsınız, corel hata verebilir vs.vs.

karyasu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım güzel bir paylaşım ama yanılmıyorsam bu zaten bilinen birşey üstelik bu sitede var zaten başka bir arkadaş senden hızlı çıkımış bu konuda :)