Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'den Signmate'e taşıma sorunu

kerrigan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bazen corel'de hazırladığım işleri signmate'e atınca aynı yerden dört kere kesiyor ve folyo rezil oluyor. Her zaman böyle olmuyor ve karmaşık işlerde her seferinde kontrol edemiyorum. Çizimi kendim yaptığım için aynı yerden iki kere geçmediğimden eminim. Kaldı ki signmate aynı çizimden üst üste 4 tane görüyor.

Böyle olmasının bir sebebi var mı? Daha güzeli bu sorundan kurtulmanın bir püf noktası var mı?

star_66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizgileri yok etmeniz lazım yada corel üst üste kopyalama yapmışınızdır işi kesime göndermenden önce kotrol edebilirsiniz

Biyolog86

🌱Yeni Üye🌱
kusuruma bakmayın ama öğrenmek için soruyorum.
singmate nedir, nasıl verilir?
bilgi verebilir misiniz?

YUSUF AKKAŞ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmanızı eksportlamadan önce sağdaki renk paletinin üstündeki çarpı işaretine sol tuşla, alttaki renklerden herhangi birine sağ tuşla tıklayıp dolgu rengini çizgiye çeviriyoruz.Yazımızı eksportladıktan sonra singmate de sorunsuz kesim yapabiliriz

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmanızı eksportlamadan önce sağdaki renk paletinin üstündeki çarpı işaretine sol tuşla, alttaki renklerden herhangi birine sağ tuşla tıklayıp dolgu rengini çizgiye çeviriyoruz.Yazımızı eksportladıktan sonra singmate de sorunsuz kesim yapabiliriz

Bu sorun yaşanalı 3 yılı geçmiş.Kerrigan'da mutlaka bu sorunu çözmüştür.

YUSUF AKKAŞ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tarihe bakmadan yazmışım,bu sorunu önceden yaşamıştım belki birine faydası olur