Arkadaşlar merhaba, sitedeki ilk mesajım bir konuda yardıma ihtiyacım var. Yaklaşık 1 yıldır corel ile bazı tasarımlar yapıyorum. Bunları evde basmak için ise 2 gün önce epson 1300 model yazıcı aldım. Ancak çıktı alırken bir türlü renkler istediğim gibi çıkmıyor. Özellikle kırmızı renkte problem yaşıyorum. Öncelikle yazıcımıda dikkate alarak;
1- Corel'de çalışırken kullanmam gereken palet nedir
2- Çalışmalarımı kaydederken hangi formatta export etmeliyim (detaylı anlatırsanız sevinirim)
3- Yazıcım konusunda bilgi sahibi olan varsa onun ayarları hakkında yapmam gereken bir şey varmı
Ben sorunu çözmek için yaklaşık 100 tane çıktı almışımdır ama sonuç hiç değişmedi bir türlü renk istediğim gibi çıkmıyor. Hep soluk. Son çare yazıcıyı iade edeceğim yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
1- Corel'de çalışırken kullanmam gereken palet nedir
2- Çalışmalarımı kaydederken hangi formatta export etmeliyim (detaylı anlatırsanız sevinirim)
3- Yazıcım konusunda bilgi sahibi olan varsa onun ayarları hakkında yapmam gereken bir şey varmı
Ben sorunu çözmek için yaklaşık 100 tane çıktı almışımdır ama sonuç hiç değişmedi bir türlü renk istediğim gibi çıkmıyor. Hep soluk. Son çare yazıcıyı iade edeceğim yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.