Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CorelDraw'da numarasız barkod sorunu

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
baştaki 0080 müşterinin verdiği bi numara müşterinin rakam olarak gözükmesi istediği sadece 0461 illa herkez başa 0080 kullanacak diye bişey yok ama aynı şekilde farklı müşteriden farklı bi çalışma aynı şekilde geldiğinde barkot çizgileri tutmuyosa tabi okutup numaranın ne olduğunu görmek lazım banada müşteriden numarası olmayan barkotlar geliyo yada bu şekilde sadece bi kısmı gözüken barkot geliyo barkot programında aynı barkot türünü yaptığımda çizgiler tutumuyosa okutup numaranın ne olduğunu görüyorum.

Not bilmeyen arkadaşlar için = barkotlarda hangi türe ait olduğunu öğrenmek istiyosanız barkot programından ve elinizdeki barkotata baktığınızda en sağdaki çizgi kalınlıklarından hangi tür barkot oluduğunu anlayabilirsiniz.

Yanlız Gıda,giyim ürünlerinde ve benzeri ürünlerde en başta sabit bi numara vardır. 869 la başlar
yukarda söz ettiğim kişisel firma ürünlerde sabit bi numara yoktur.

Son düzenleme:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Açıklama için tşk.ler ... (Eğer yanlışlıkla yazmadıysan yanlız değil yalnız olmalı)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Yazılamaz diyen mi oldu? ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Sinirli bir anıma geldi kusura bakmayın. Daha önce bu kelimeyle ilgili bir anım olmuştu anlatmak uzun sürer ama ortaokulda öğrenmiştim doğru yazılışını. Etrafımda hala bu kelimeyi yanlış olarak kullananlar var ve eğer arkadaşım yanlış biliyorsa düzeltmek ve daha küçük yaştaki arkadaşlarımızın da doğru şekilde öğrenmesi için özellikle belirtmiştim. Önceki mesajımda asıl amacım tşk. etmekti mesaj yazmışken bu konuyu da ekledim. Benim kendi düşünceme göre ben iyi niyetli bir uyarıda bulunmuştum asıl "tepki" veren siz oldunuz gibi anladım tekrar özür ...

Son düzenleme:

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Rica ederim, nazik açıklamanız için de teşekkürler. Ben de dilimizi doğru kullanma konusunda dikkatli olmaya çalışıyorum.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet konuyu açtım ve uzun zamandır siteye uğrayamadım hepiniz elinizden geldiğince araştırıp fikirlerinizi yazmışsınız öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. agit77 nikli arkadaş sanırım çözmüş ama bende barkod makinası mevcut olmadığından ben olayı elimdeki bütün kartları tarayıp üstünden tek tek çizerek hallettim baskıya verip birer tane denemek için firmaya yolladm ve sorunsuz çalıştığı haberini aldım. Ama beni epey bir oyaladı. Tekrar herkese teşekkür ederim