İyi tespit. Fakat bu durumda öndeki rakamları bilmeden aynı barkod oluşturuluamaz gibi bir sorun çıkıyor ortaya.arkadaşlar, anladığım kadarıyla verilen barkod numarası 4 haneden fazla oluyor. sadece 4 hanesi barkod üzerinde görünüyor. diğerleri barkodun solunda sütun olarak görünüyor sanırım. ambalaj konusunda tecrübe sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
![]()
sanırım görseldeki güvenlik için personel tanıtım kartının barcode çalışması müşteriniz olan ilgili firmanın personel müdürlüğünden barcode dökümünü/dökümlerini istemeniz gerekiyor.
etiket çalışmalarımda epeyce kullandum barkod işini ama genelde EAN-13 olarak yapıyordum. bu sorunu (Code25) i seçerek yapabilirsin ( Kırmızı işaretli olan yer)
![]()
Baştaki 0080 numarayı neye göre verdiniz?aradığınız barkot Cod 39
numarası ise 0080461
ekteki resimde görebilirisniz
https://imageshack.us/photo/my-images/836/aaavm.jpg/