Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çözüürüğü bozmadan resim boyutlandırmak

tasarlemo

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar konuyu tam olarak nereye açacağımı bilemedim öncelikle kusuruma bakmayın. İnternet üzerinden çözünürlüğü yüksek resimler arıyorum iyi kötü buluyorum istediğim resimleri boyutandırabiliyorum fakat bu sefer benden istenen biraz standardın dışında 10Metre bir resim arıyorum hadi on metre olmasını geçtim benden istediği özel bir manzara resmi var bir çok resim buldum istediği şekilde ama 10metre büyüttüğüm zaman haliyle bozuluyor basılamayacak duruma geliyor bunu çözünürlüğünü bozmadan büyütmek mümkün mü yardımcı olursanız sevinirim.

Kemal AKSEKİOĞLU

♾️Grafik Gurusu♾️
nasıl manzara resimleri tam adını yazabilirmisiniz
arattırırken çözünürlüğü yüksek olanlardan da seçebilirsin. çözünürlüğü düşürmeden büyütmek malesef mümkün değil
kaç pixellik resimler arıyorsun.

Son düzenleme:

tasarlemo

🌱Yeni Üye🌱
70mp üzeri arıyorum google üzerinden yetersiz kalıyor haliyle hd resim sitelerinden arama yaptım bir türlü bulamadım ya açıkçası karlı ağaçların aşşağıdan gökyüzüne çekilmiş hali yani ağaçların arasından gök yüzüne baktığınızı düşünün kenarlardan ağaçlar çıkıyor bir çok resim buluyorum ama dediğim gibi baskı için uygun değil çok büyük olduğu için boyutumuz