Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Creedwar, serbestlerden Chopper

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ps, Ai
Ticari amaç yoktur.
Chopper poster..

creedwar.jpg

gulsah_grafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
ulaşcım kardeşim özgün çalışman süper olmuş bunu adını koyalım "karanlığın içindeki sessizliğin bağırtısı olsun" :D
şaka biyana çok başarılı tebrik ederim eline sağlık paylaştığın için teşekkürler :yes:

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benimde çok hoşuma gitti kaldır creedwar ı ordan süper bir poster olsun. Odanın duvarına as yada bana ver ben asayım :) Tam yeni oda düzenlememe uygun
gerçekten emeğine sağlık

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ulaşcım kardeşim özgün çalışman süper olmuş bunu adını koyalım "karanlığın içindeki sessizliğin bağırtısı olsun" :D
şaka biyana çok başarılı tebrik ederim eline sağlık paylaştığın için teşekkürler :yes:

Teşekkürler gülşah..Ama bağırtıya çığırtıya gerek yok..Lakin chooper sevgisi gürültüyü seviyor..

Benimde çok hoşuma gitti kaldır creedwar ı ordan süper bir poster olsun. Odanın duvarına as yada bana ver ben asayım :) Tam yeni oda düzenlememe uygun
gerçekten emeğine sağlık

Adı üstünde serbest poster çalışması..Yeni yerinde hayırlısı olur umarım:)

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Ticari amaçlı olmadığından yorumlamakta zorlandım, para bürümüş gözlerimi :D ama bu çalışmada gözlerimi kamaştıran cinsten, beğendim manipüle uygulamalarını, tarz olarak zaten benim sevdiğim tarzta.. odama asardım bekar olsaydım..

Ellerine sağlık..

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Ulaş'cım..sanki çalışmayı tipografiye doğru götürüyormuşsunda vazgeçmişsin gibi geldi bana..Eğer öyle değilse bile kesinlikle öyle yap bence çok yakışır..

Görsel olarak çalışma çok güzel olmuş yakmışsın caaanım Chopper'ı;) Ellerine sağlık..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hoş bir serbest çalışma olmuş, eline sağlık Ulaş :p

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Ulaş emegine sağlık güzel olmuş yanlız üzerinden tipo çalışmasına gidilebilir:):):)

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Vayy sen neymişsinde haberimiz yokmuş :D Neden bizi böyle çalışmalarından mahrum bırakıyorsun :D Tembellik yok artık Sürekli istiyorum böyle çalışmalar :D
Çok güzel bir çalışma olmuş, harfllerin dökülüşüde çok hoşuma gittti, eline sağlık :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ticari amaçlı olmadığından yorumlamakta zorlandım, para bürümüş gözlerimi :D ama bu çalışmada gözlerimi kamaştıran cinsten, beğendim manipüle uygulamalarını, tarz olarak zaten benim sevdiğim tarzta.. odama asardım bekar olsaydım..

Ellerine sağlık..

Ticari amaç gütmüyorum ama sana satayım ozaman:p Teşekkürler onur:)

Ulaş'cım..sanki çalışmayı tipografiye doğru götürüyormuşsunda vazgeçmişsin gibi geldi bana..Eğer öyle değilse bile kesinlikle öyle yap bence çok yakışır..

Görsel olarak çalışma çok güzel olmuş yakmışsın caaanım Chopper'ı;) Ellerine sağlık..

Tipografiyi düşünmemiştim aslında..Bitmemiş serbestlerimin tamamında kullandığım sarkmış bir yazı sadece:p Bırakta choopper yaksın zaten:) Teşekkürler emine..

Hoş bir serbest çalışma olmuş, eline sağlık Ulaş :p

Teşekkürler deniz..

Ulaş emegine sağlık güzel olmuş yanlız üzerinden tipo çalışmasına gidilebilir:):):)

Gitsemmi diye düşünüyorum artık sanırım..Ama bırakalım dağınık kalsın böyle:) Teşekkürler miray.

Vayy sen neymişsinde haberimiz yokmuş :D Neden bizi böyle çalışmalarından mahrum bırakıyorsun :D Tembellik yok artık Sürekli istiyorum böyle çalışmalar :D
Çok güzel bir çalışma olmuş, harfllerin dökülüşüde çok hoşuma gittti, eline sağlık :)

Neyim ben hala bilmiyorum zaten fatoş.Toplantılarda da söylemiştim..Yapılan okadar güzel işler varki daha grafikerim demeye bin fırından fazlası gerekli..

Tembellik kısmında haklısın ama kendime değil işime zaman ayırıyorum sadece:)
Beğenmene sevindim teşekkürler tekrar:)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Abi Açıkçası şaşırdım ve bir okadarda sevindim...Çalışmanın enerjisi çok yüksek...Büyük halini duvarımda poster olarak kullanırım :) Affına sığınarak bende üzerine typo çalışması yapmanı öneririm...Ellerine sağlık abi, buram buram yanıyor...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Abi Açıkçası şaşırdım ve bir okadarda sevindim...Çalışmanın enerjisi çok yüksek...Büyük halini duvarımda poster olarak kullanırım :) Affına sığınarak bende üzerine typo çalışması yapmanı öneririm...Ellerine sağlık abi, buram buram yanıyor...

İnancım ortadaki enerji sadece chooper ın motor kısmı ve temasıda zaten ortada..Cayır cayır gürül gürül derler ya..
Typo kısmında sen artık erdin derim ben.Bu kadar iyi sanatçıların arasında pek haddime değil..Belki klasik tipografi olabilir ama bilemiyorum..
Açıkçası beğenmenede sevindim..Teşekkürler:)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Neden daha fazla çalışma göremiyoruz senden,bence çok güzel olmuş,devamını bekleriz:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Neden daha fazla çalışma göremiyoruz senden,bence çok güzel olmuş,devamını bekleriz:)

Teşekkürler ama fazla çalışma koymama kararı almıştım. Sanırım bundan sonra fırsat buldukça serbestlerden eklemeler yaparım..

Herzaman iş olmaz değilmi:)

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Nedense tam senlik bir çalışma demek geldi içimden çok güzel :)

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş
Harfllerin dökülüşü çok hoşuma gitti,
Bende arkadaşların söylediği gibi typo çalışması olarak görmek istiyorum
Israrla bekliyorum o çalışmayı:D

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Nedense tam senlik bir çalışma demek geldi içimden çok güzel :)

Teşekkür ederim crazy, beğenmenize sevindim:)

Öncelikle emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş
Harfllerin dökülüşü çok hoşuma gitti,
Bende arkadaşların söylediği gibi typo çalışması olarak görmek istiyorum
Israrla bekliyorum o çalışmayı:D

Harfler aslında diğer serbest çalışmalarımda da kullandığım bir nevi imza:)
Sanırım tipoya yoğunlaşma vakti geldi..:)
Beğenmene sevindim yasemin..teşekkürler.

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekten güzel bi çalışma olmuş ordaki creedwar yazısını kaldır veya daha degisik yap daha güzel olur düşüncesindeyim eline saglık Ulaş Abi

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
gerçekten güzel bi çalışma olmuş ordaki creedwar yazısını kaldır veya daha degisik yap daha güzel olur düşüncesindeyim eline saglık Ulaş Abi

O bir nevi imza olduğundan onun üzerinde çalışmalar yapmak gerekiyor sanırım..