Neler yeni

creo preps montaj programi olan varmi?

salvation

🌱Yeni Üye🌱
salvation, Preps'in çıktı formatı nedir? PDF olarak mı çıkarıyor montajlı dosyaları?

7 farklı çıktı alabiliyoruz sırasıyla:

1.Printer
2.PostScript
3.PDF
4.Discard
5.Adobe Job Ticket
6.JDF
7.PPF

Yaptığımız montajı bilgisiyarımıza kaydedip görmek için PostScript yada PDF olarak kaydederiz diğerleri Rip makinalarıyla alakalı.

bek106

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar ;
Ben daha önce calıştığım matbaada preps kullanıyordum , şuanda çalıştığım matbaada dyna kullanıyorum ( her iki matbaadada hem tabaka ofset hem web ofset var ) her iki programıda kurcalayarak öğrendim desem yeridir sadece bilen arkadaşlarımdan iş oluşturmasını öğrendim gerisini kendim kurcalayarak buldum.Programları kullanmak önemli fakat bence daha önemlisi montajı , baskıyı ve baskı sonrasını ( mücellit aşaması ) bilmek tabi bu benim şahsi fikrim çünkü her iki programda bu işi böyle montajla daha iyi olur falan demiyor siz ne derseniz onu yapıyorlar .
Ayrıca her iki programıda kullanmış biri olarak bence her ikisininde eksik kaldığı noktalar var ama kullanması ve öğrenmesi en kolay olanı Preps .
Tüm arkadaşlara kolay gelsin

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
İndesingde montajı nasıl yapıcam 48 sayfalık bir dergim var fikrin varmı peki denemedim daha önce

yunushaytaoglu

🌱Yeni Üye🌱
ben bu programı arıyorum PREPS montaj programını nerden bulabilirim lütfen yardımcı olursanız sevinirim

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Bu tarz programlar çok maliyetli programlardır donanım + lisans kilit sistemi ile çalışır
ve çalışmaları için workflow a ihtiyaç duyar.
Yani öncelikle bir iş sunucucsu ve veritabanı oluşturmak gerekir.
Server kurmadan yada var olan bir workflowa bağlatı kurmadan bu programı tam fonksiyonlu çalıştıramazsınız.

sedat1973

🌱Yeni Üye🌱
creo preps montaj konusunda hertürlü yardımcı olurum arkadaşlar.. şuan elimdede var isteyen herkese satabilirim de türkçe klavuzuyla beraber..

insula

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.irfankorkmaz.com
arkdaşlar bu işi yapıyorsanız kesinlikle bunu öğrenin çok sayfalı kitaplarda çok işe yarıyor...

xp de çalışıyor preps 5,3 geçer.. ama ben win7 de çalıştırdım kullanıyorum

kodal 6,0 çıktı açıkcası hiç bakamadım baya bir farklı.... sorunuz olursa yardımcı olabilirim...

firataydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Preps candır, öğrenmek gerekir diye düşünüyorum. Uzun zamandır preps 5 kullanıyorum.
Bu gün Preps 6 ya baktım ve dumur oldum. Öylece baka kaldım ekrana. :) İlk defa montaj programı gören masum grafiker modunda kurcalamaya başladım ama yok bilene sormak lazım gerçekten. Preps 5 i çok iyi bildiğim halde 6 da zort diye kaldım. Temel şeyler mutlaka aynıdır ama ara yüz kel alaka.

doguciltevi

🌱Yeni Üye🌱
Adobe acrobat quite imposing plus programı kullanan arkadaşlar bana yardım edermisiniz. Çok acil programa ihtiyacım var