Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
V | Vektör istek Crocodile deseninin vektörü lazım | Vektörel | 0 | 2K |
Diğer çalışmaların gibi bu da çok güzel olmuş eline sağlık İnan...
yoŞa'cım gerçekten güzel bir çalışmaya daha imzanı atmışsın
emegine sağlık..
Eline emeğine sağlık yoŞa , çok şık bir çalışma...
yoŞa kardeişmizden nadide bi çalışma daha.
Tebrikler başarılar
yine güzel ve başarılı bir çalışma eline sağlık yoŞa
Başarılı bir çalışma daha inancım..
Bu sefer kinde
* yatay bir çalışma olması
* Ana Temanın içeriğe daha fazla katkıda bulunması
* ve Farklı renk konseptiyle çalışmana hava katman
Hoşuma gitti. Eline sağlık.
Yalnız sağ alt böülmde bulunan cizgiler sanırım biraz dengeyi bozmuş gibi.. ama fikir güzel.
Canım teşekkür ettim... "tear's taki kesme işaretinin rengine ve yerine dikkat "
dikkat ettim yoŞa etmemi
tekrar emegine sağlık..
Ben ne desem boş... olmuş...
sanırım ben ancak timsahlar gözyaşını ne zaman döktüklerini bilirmisiniz acaba bu çalışmayı yapmadan önce bir ön araştırma yapılmışmıdır benim bildiğim kadarı ile yanlışım yoksa timsahlar kendi yavrularını annelik iç güdüsünü kaybettiklerinden sonra yerler ve bunun üzerine gözyaşı dökerler buda aslında boş olmıyan bir anlam ifade eden bir gözyaşıdır ancak boşluğu iş işten geçtikten sonra dökülen gözyaşı olması sebebiyle verilmiştir yanlış bilgilendirmek istemem bunun için ufakta olsa netten baktım bunun için baya bir açıklama var aşağıya en beğendiğim 2 tanesinide ekliyorum çalışma için eline sağlık diyorum iyi çalışmalar...
------------------------------------------------------------------------------
# timsahların göz yaşı bezleriyle tükürük bezleri aynı kanala bağlıdır. Hayvanın bünyesi yediği eti hazmetmek için tükürük salgılarken, aynı zamanda göz yaşı da üretmektedir. merhametiyle ilgisi yoktur.
# timsahin avini cignerken "ulan nefsimize uyduk gene... allah affetsin, colugu cocugu da vardir bunun simdi bir baslarina ne yaparlar ne ederler acaba" diye dusunmesinin sonucudur. timsah hayvani, avinin yavrularina kiyamadigindan hayatta yalniz kalmasinlar diye gider onlari da yer ilk firsatta. boyle de hisli bir hayvandir esasen. ancak adi cikmistir bir kere ne yapsindir?
alıntıdır ......
Uzun yıllardır Televizyonu belgesel izleme amacımdan başka amaçta kullanmıyorum...
Buda şu demek; Sadece timsah değil, 100 lerce hayvan hakkında genel bilgilerden daha fazla bilgi sahibiyim.(Bazılarını doğada gözlemleme fırsatımda oldu)
Timsaha gelecek olursak; Timsahın sahte gözyaşları tabirinin karşılığını günlük hayatta "samimi olmayan bir üzüntü, vicdan azabı vs vs " gibi durumlarda kullanırız.
Şimdi gelelim timsahların neden gözyaşı döktüklerine...Tihsahlarda 3 adet göz kapağı vardır.Gözyaşı salgısı ile 3. tabakanın arkasında kaygan bir yüzey oluşturulur , gözyaşı sayesinde hem 3 göz kapağı tabakasının (adını yanlış hatırlamıyorsam membrana nictitans olmalı)rahat bir şekilde hareket etmesini hemde bakterilerin üremesi engeller.
(3. göz tabakası tamamen saydamdır ve su altında devreye girer,gözü korur , görüşü engellemez)
Daha önceden öğrendiğim bir bilgi
F. A. Bogorad, insanlarda tükürük bezlerine giden parasempatik sinirin bazı liflerinin doğuştan gözyaşı bezleri ile irtibatlı olduğunu, bu kişilerin yemek yerken gözyaşı döktüğünü bulmuştu ve bu duruma ‘timsah gözyaşı sendromu’ adını vermiştir.
Sanırım yeterince açıklayıcı oldum...Teşekkür ederim.
'Mükemmel olmuş'tan daha ziyade bir şeyler söylemek istiyorum ama yine 'mükemmel olmuş'..Renkler, typografi, konsept süper..Örümcek ağına bir şey demiyorum çünkü yine beni mest etti, çok iyi durmuş. Ama sadece timsah sadece kafa değilde tam mı olsaydı acaba dedim..Ellerine sağlık arkadaşım. Ayrıca timsah gözyaşları işe ilgili bilgi içinde teşekkürler
ellerine sağlık öyleyse kimileri televizyonu sadece diziler ve onların sahte dünyası için izlemektedir bunun içinde ayrıyetten tebrik ederim iyi çalışmalar...
Çalışmalarınız içinde en çok beğendiğim çalışma bu diyebilirim.Tebrikler.