Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Cy-Graff çalışmam

RoneR

🌱Yeni Üye🌱
Bi arkadaşımın doğum günü için yapmış olduğum graffitiyi photoshop da renklendirip biraz canlandırmak istedim...

Cy-Graff isminin nerden geldiğini sorabilirsiniz sormadan cevaplıiim
Cyber - Graffiti nin kısaltılmışı =)

Gözü yoran bi tasarım bunun farkındayım bunun için açıklamam şu

Graffiti olarak Wild Style tarzı çizimler yapıorum yani okunması zor ve karmaşık

Brushların çokluğundan bahsediceğinizi tahmin ediorum buna cevabım da

Arkadaşımla olan samimiyetimi brushlarla anlatmaya çalıştım aslında tasarıma eklediğim her bi noktanın dahi anlamı var benim için sonuçta doğum günü hediyesi olarak yaptım her ne kadar güzel ya da çirkin o göreceli ama bi anlam taşımak zorunda bana göre bi hediye olduğu için =))

ve en son olarak ekliceklerim ps de yeniyim ve bugüne kadar öğrendiklerimi harmanlayıp elimden geldiğince güzel bişe yapmak istedim =)

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler =)))

sketch7a.jpg

Benzer konular

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
orada ne yazdığının anlayamıyorum ben.
cy-graff mı yazıyor. öyle ise ben hiçbir şey göremedim.
her çizginin anlamı olabilir ama anlamlı olan onlarca çizgi birleşince anlamsız bir bütün oluşturmuş gibi görünüyor.
tavsiye istersen arkadaki kanatlar kalsın geriye kalan o bir sürü çizgi ve su sıçraması gibi olan çizimler silinsin. yazıda da düz bir desen tavsiye ederim. Benim görüşüm bu

graffiti çiziminiz bence iyi. bu iş hakkında pek bilgi sahibi değilim ama duvarda daha sade hali ile gayet hoş görünürdü.

eline sağlık

RoneR

🌱Yeni Üye🌱
orada ne yazdığının anlayamıyorum ben.
cy-graff mı yazıyor. öyle ise ben hiçbir şey göremedim.
her çizginin anlamı olabilir ama anlamlı olan onlarca çizgi birleşince anlamsız bir bütün oluşturmuş gibi görünüyor.
tavsiye istersen arkadaki kanatlar kalsın geriye kalan o bir sürü çizgi ve su sıçraması gibi olan çizimler silinsin. yazıda da düz bir desen tavsiye ederim. Benim görüşüm bu

graffiti çiziminiz bence iyi. bu iş hakkında pek bilgi sahibi değilim ama duvarda daha sade hali ile gayet hoş görünürdü.

eline sağlık

teşekkürler öncelikle cy-graff deil arkadaşımın ismi olan hazel yazıo çizimde ana temada graffiti olduğu için graffitiye uygun olabilicek şekilde çizimler ekledim ve bu bir doğum günü hediyesi sizi bilmem ama ben hediyemin bişeyler anlatmasını isterim en basitinden ordaki kanat kişinin benim gözümde melek gibi birisi olduğunu ifade edio oklar ise farklı yollarda yürüdüğümüzü vs vs bu yönden anlamlı açıklamam da belirttim zaten wild style graffiti yapıorum (okunması zor ve karmaşık stil) amacım yaptığım çizimi ilk bakışta okutup anlatmak deil biraz merak uyandırdıktan sonra anlatmaya çalışmak çünkü insan merak edip uğraştığı şeyi asla unutmaz sıradan bi çizim yapsam bakıp geçerler ama ilk baktıktan sonra dönüp bi daha bakıosa kişi bu benim amacıma ulaştığımı gösterir eleştirileriniz için tekrar teşekkürler

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
konu hakkında çok bilgim yok. Grafiti yi severim ama ilgilenmedim.

Dediğimin arkasındayım yine. Anlıyorum çok emek harcamışsın. A bir de şu var; arkadaşın da bu iş ile uğraşıyor ise tahminimce rahat okur, ama değil ise o zaman zorlanacaktır. Ve dediğim gibi "her çizginin anlamı olabilir ama anlamlı olan onlarca çizgi birleşince anlamsız bir bütün oluşturmuş gibi görünüyor."

Son bir ekleme daha yapayım: iyi tasarım üzerinde yüzlerce nesne bulunan, saatlerce çizilmiş olan tasarım değildir. Bunu en iyi aşağıdaki video örneğinde göreceksindir.
Tüm dünya da tasarım adına en etkili teknik "minimalist" reklam tekniğidir. Benim de benimsediğim tasarım tekniği budur. Ki başta apple olmak üzere neredeyse tüm büyük şirketlerin reklamı bu yolla yapılır. O nedenle karmaşık olması değil, az nesne ile olabildiğince öz ve bol mesaj vermek önemli olandır. Yineliyorum graffiti bu tarzdan uzak olabilir hatta çok çizimlisi daha iyi olabilir. Ben graffitiye normal gözle bakan bir yorum yaptım. Eline sağlık

https://www.youtube.com/watch?v=F0pif2nGfzc

alpcinar

🌱Yeni Üye🌱
birazda tuz dökersen tam olur (ÇORBA)

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Sevgili kardeşim
Çalışman çok karışık geldi gözüme. Çalışmandan bir tek harfi bile çıkaramadım. Bence biraz daha netleştirmelisin.

kaanustun

🌱Yeni Üye🌱
Güzel ama çok karmaşık .. :S

" Graffiti olarak Wild Style tarzı çizimler yapıorum yani okunması zor ve karmaşık "
demişssin , gercekten karmaşık ama okunması zor degil okunamıyor sanırım sen okuyosundur bunu dostum birazdaha anlaşılır dediğin gibi okunması zor olsun anlaşılmaz degil ..

Dahada iyilerini yapabilcegine inanıyorum bende yeniyim fazla bir bilgim yok sadece görüşümü söyledim ..