Bi arkadaşımın doğum günü için yapmış olduğum graffitiyi photoshop da renklendirip biraz canlandırmak istedim...
Cy-Graff isminin nerden geldiğini sorabilirsiniz sormadan cevaplıiim
Cyber - Graffiti nin kısaltılmışı =)
Gözü yoran bi tasarım bunun farkındayım bunun için açıklamam şu
Graffiti olarak Wild Style tarzı çizimler yapıorum yani okunması zor ve karmaşık
Brushların çokluğundan bahsediceğinizi tahmin ediorum buna cevabım da
Arkadaşımla olan samimiyetimi brushlarla anlatmaya çalıştım aslında tasarıma eklediğim her bi noktanın dahi anlamı var benim için sonuçta doğum günü hediyesi olarak yaptım her ne kadar güzel ya da çirkin o göreceli ama bi anlam taşımak zorunda bana göre bi hediye olduğu için =))
ve en son olarak ekliceklerim ps de yeniyim ve bugüne kadar öğrendiklerimi harmanlayıp elimden geldiğince güzel bişe yapmak istedim =)
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler =)))
Cy-Graff isminin nerden geldiğini sorabilirsiniz sormadan cevaplıiim
Cyber - Graffiti nin kısaltılmışı =)
Gözü yoran bi tasarım bunun farkındayım bunun için açıklamam şu
Graffiti olarak Wild Style tarzı çizimler yapıorum yani okunması zor ve karmaşık
Brushların çokluğundan bahsediceğinizi tahmin ediorum buna cevabım da
Arkadaşımla olan samimiyetimi brushlarla anlatmaya çalıştım aslında tasarıma eklediğim her bi noktanın dahi anlamı var benim için sonuçta doğum günü hediyesi olarak yaptım her ne kadar güzel ya da çirkin o göreceli ama bi anlam taşımak zorunda bana göre bi hediye olduğu için =))
ve en son olarak ekliceklerim ps de yeniyim ve bugüne kadar öğrendiklerimi harmanlayıp elimden geldiğince güzel bişe yapmak istedim =)
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler =)))