Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

cyborg

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
50x30 cm'lik afiş olarak tasarlanmıştır...Örnek bir görsel baz alınarak değiştirilip ,tamamen baştan photoshopta çizilmiştir...Çalışma süresi 3 gündür...
cyborgtypo.jpg

Benzer konular

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
canım baştan sona kendi emeğin ve 3 gününü vermişsin...tebrik ediyorum...renkler birbiriyle güzel harmanlamışsın...enterasan bi yanı var çalışmanın...baya bi baktım ama çözemedim...çözünce yazıcam gene:)...emeğne sağlık yoŞacım...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yine gayet hoş bir çalışma :)
Ellerine sağlık yoSa' cım.

İyi çalışmalar.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ellerinize sağlık beğendim,dikkatimi çeken iki şeyi söylemek istiyorum birincisi,alt kısımdaki kıvılcımlar ile cyborg un ayak kısmı birbirinden ayrı gibi olmuş yani kıvılcam fazla arka planda kalmış ,ayaktan çıkıyor hissini biraz daha vermeye çalışırsanız daha iyi olur.İkincisi ise cyborg un rengi biraz daha koyu olsa çünkü zemin siyah ve kullandığınız renk ise fazla açık gibi geldi,birde biraz koyusunu deneseniz daha mı iyi olur acaba? diye düşünmedim değil.Ellerinize sağlık tekrar.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
canım baştan sona kendi emeğin ve 3 gününü vermişsin...tebrik ediyorum...renkler birbiriyle güzel harmanlamışsın...enterasan bi yanı var çalışmanın...baya bi baktım ama çözemedim...çözünce yazıcam gene:)...emeğne sağlık yoŞacım...

Teşekkür ederim canım...Bekliyorum:)

Yine gayet hoş bir çalışma :)
Ellerine sağlık yoŞa' cım.

İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim blueden'cim.

Ellerinize sağlık beğendim,dikkatimi çeken iki şeyi söylemek istiyorum birincisi,alt kısımdaki kıvılcımlar ile cyborg un ayak kısmı birbirinden ayrı gibi olmuş yani kıvılcam fazla arka planda kalmış ,ayaktan çıkıyor hissini biraz daha vermeye çalışırsanız daha iyi olur.İkincisi ise cyborg un rengi biraz daha koyu olsa çünkü zemin siyah ve kullandığınız renk ise fazla açık gibi geldi,birde biraz koyusunu deneseniz daha mı iyi olur acaba? diye düşünmedim değil.Ellerinize sağlık tekrar.

Gözünüze takılanları dikkate alacam.İlginiz için teşekkür ederim bilgilknur....

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
YOSA emegine sağlık başarılı bir çalışma olmuşşş...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑

katılıyorum ayrıca highspeed yazısında neden speed e değilde high a hız efekti verdin anlayamadım high yüksek speed hız bu bağlamda speedde olsaydı daha iyi olmazmıydı cyborg yukarda arkadaşımızında belirttiği gibi çok açık kalmış sadece açık kalmamakla beraber sanki çalışamdan ayrı bişeymiş gibi duruyor bence orayla ilgilenmelisin Yoşa bu ayrıntılardan sonra çok sağlam olucağını düşünüyorum tebrik ederim ;)

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
YOSA emegine sağlık başarılı bir çalışma olmuşşş...

Teşekkür ederim mryers.

katılıyorum ayrıca highspeed yazısında neden speed e değilde high a hız efekti verdin anlayamadım high yüksek speed hız bu bağlamda speedde olsaydı daha iyi olmazmıydı cyborg yukarda arkadaşımızında belirttiği gibi çok açık kalmış sadece açık kalmamakla beraber sanki çalışamdan ayrı bişeymiş gibi duruyor bence orayla ilgilenmelisin Yoşa bu ayrıntılardan sonra çok sağlam olucağını düşünüyorum tebrik ederim ;)

high kısmına efekt verdim çünkü cyborg okadar hızlı geçiyorki, çalışmada ilk geçtiği yerin gerisi önce etkileniyor.Ses hızından hızlı gidip sesi ardımız sıra koşturtmak gibi.hız bile arkadan geliyor denebilir. 2 sn sonraki karede etkilenen kısım speed kısmı olacaktı.

Söylediklerini dikkate alacağım...Teşekkür ederim.