Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açık konuşmak gerekirse sonuç bana bağlı, ben hangisi-nezaman dersem o olcak...Ancak bu kararı benim vermemde bana olan güvenleri büyük rol oynuyor, bu yüzden işimi profesyonelce yapmaya çalışıyorum...Eleştiriler bitince ve benimde içime sinince biri tescillenecek... Tescillenen logoyu tekrar bu başlık adı altında sunuma vericem
İstek ve eleştiriler üzerine tırnaklı font ve yüzleri ufaltılmış taslak hazırlandı....İkisinin karşılaştırması ...buyrun....
Tam isimde " DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU TİYATRO ATÖLYESİ" olarak kesinleşti ve logoda yazımı " D.B.Ş.T. TİYATRO ATÖLYESİ" olarak istendi.
Vektörler yeteri kadar hareketli ve başarılı yazı karakterinde biraz durağanlık istiyor gibi o yüzdende kesinlikle tırnaksız olmalı diye düşünüyorum. Emeğine sağlık.
Vektörler yeteri kadar hareketli ve başarılı yazı karakterinde biraz durağanlık istiyor gibi o yüzdende kesinlikle tırnaksız olmalı diye düşünüyorum. Emeğine sağlık.
Yosa harfler hala dış çerçeve çok yakın..bu herhangibi bir bıçak kesimiyle istenmiyen sonuçlar çıkartabilir. Ve perdeyle kalenin yuvarlağı tam değil..Kolay gelsin.
gayet güzel bi logo çalışması olmuş fakat iç kesimdeki figürleri tam bi yuvarlağın içine yerleştirseydin daha güzel olurdu.bide fontta sıkıntı var gibi daha düz bi karakter kullanırsan hoş görünür. ellerine ve fikrine sağlık...
Öncelikle ellerine sağlık arkadaşım.Benim nacizane fikrimlerim şunlar.Yuvarlak olarak tasarlanmış çalışma da yazı dış çerçeveye çok yanaştırılmış aynı zamanda da sıkışık duruyor.En akılda kalıcı logoların sade yani az karakterle çok şey anlatan çalışmalar olduğunu düşünürsek bu çalışman pek hoşuma gitmedi açıkçası.Çok figür kullanmışsın karışık duruyor.Benim tercihim ( birinci sayfadaydı sanırım ) turuncu, kafa tarafı kale olan gülen ve ağlayan suratlardır.Kesinlikle bunu diyebilirim.Tabi bununda geliştirilmeye biraz ihtiyacı var.Benim tavsiyelerim bunlar kolay gelsin.