Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
damla konusuna arkadaslar deginmis zaten.. ben ise kucuk bir simetriye takildim.. yazi fontunu sanirim objenin altina tam ortalamamissin.... yani M harfi disari tasmis... iyi calismalar..eline saglik..
bence uzerinde calısmalısın arkadasım ben olsam damla ve tasarım diyince aklıma hemen fontu daha bold olan bir karakter secerdim ve logonun sag tarafından dikine asagıya dogru akan yazı yapıp oyle denerdim.. ayrıca mavi tonlarıyla biraz oynayıp daha blur hava verirsen isine yarıyacaktır diye düsünüyorum eline sağlık.
ben bir şey daha eklemeyi uygun buluyorum... logonuzdaki o gölgeyi basılı materyallerde kullanmanız sıkıntı yaratabilir... birde damlayı görünce aklıma nedense su bayileri geliyor :angel: belkide ismi damla diye illa ki damla yapmamalısınız yada en azından biraz küçültüp başka bir şekilde kullanınız...
Selamlar, arkadaşların da belirttiği gibi damla şekli biraz daha estetik olsa daha çok damlaya benzese daha güzel olur kanımca... Bunun ile birlikte font'u daha dolgun, daha göz alıcı kullanırsan, farklı bir font tercih edersen, nitekim çok daha güzel bir görüntü elde edilebilir, hatta rengide değişmeli gibi belki siyah iyi bir seçenek olabilir
Bence düşünce güzel,damla figürünün kullanılması çok hoş olur,fakat değinildigi gibi pek benzemiş biraz daha üzerinde oynanırsa güzel şeyler çıkacagına inanıyorum. Emeğinize sağlık,kolay gelsin.
Forumda tartışma alanı yaratmayınız lütfen,yapılan yorumlara ve eleştirilere saygı gösteriniz yapılan yorumlarda kişinin hatalarını gösterici ve düzeltici yönde. Saygılarımla.. Kolay gelsin.
burada amaç logonun eksik ve yanlış olan yerlerini hep birlikte tamamlamaya ve daha düzgün olması için yardımcı olmaya çalışmaktır... lütfen uslubunuza özen gösterin... saygılarımla...