Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dance Party Afiş Çalışmam

tariksisbacak

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Yapmış olduğum afiş çalışmamdaki genel olarak olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim.
afiscalismam.gif

Benzer konular

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Alt kısımdaki fontlara takılı kaldı gözüm :) z harfinin üst kısımları yok küçüktür işareti gibi anımsadım bi an :D
Fontlara tekrar gözatın dilerseniz...

GİRİS değilde GİRİŞ,
Çarsamba değil Çarşamba,
Bilet satıs değil bilet satış olmalı...

Emeğinize sağlık...

tariksisbacak

🌱Yeni Üye🌱
Bende tahmin etmistim tam burayı söylerler diye :) öylede çıktı. Font'dan dolayı öyle yazdım onları düzeltmem gerekiyor sağolasın :)

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesık olan fontlar baya kotu bı secım bence. 2. arka fon cok cok cok klasık bır background arka kısım oval desenlerle kurulu fakat fontlar dirty font buda kotu bı secım. dj tarıktan cıkan okların ucları kesık kesık ve anlam olarak ne fontla butunluk saglanmıs gorsel olarak nede farklı bı anlam katmıs. iletisim bilgileri afiste okunması en kolay yer olması gerekır bır fontla basladıgınız bır calısmada aynı fontla dewam etmelı yada o font duzenınde bır font secmelısnıız. 10 ytl ucret kısmı musterılerın afıste baktıkları 2. en onemlı yerdır kımın cıktıgına bakıldıktan sonra orası cok gerı planda kalmıs. Tac sembolude hazır bır calısma sız sadece alıp koymussunuz buyutme esnasındada cozunurluk kaybetmıs ve yazıyla hıcbır anlam veya gorsel guzellıkte bulunmuyor. Bence yenı bastan SADE bır calısma yapmalısnız. kolay gelsın

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Benim de üst kısımdaki kelebek dikkatimi çekti. O kelebeğin bir anlamı var mı yoksa estetik katması açısından mı konuldu? Eğer herhangi bir anlamı yok ise konu ile çok ilişkilendiremedim ben kaldırırsan çok daha iyi olacak bence. Font sorununa zaten değinilmiş onun dışında benim gözümü tırmalayan bir yer göremedim Genel olarak başarılı bir çalışma olmuş tebrik ediyorum.

tariksisbacak

🌱Yeni Üye🌱
Font sorununu düzeltmem gerektiğini anladım. Ayrıca kelebeğide kaldırmak daha etkili oldu. Yorumlarınız için teşekkür ederim.