Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dbn collection logo çalışması

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
dbnd.jpg

Benzer konular

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence söylenecek çok şey var ama ben özetle şunu söyleyim

süper olmuş

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok başarılı elinize sağlık. n harfi biraz fazla dışarda kalmış sanki. daha içte olduğunda nasıl olur bilemiyorum ama belki biraz daha net olabilir. iyi çalışmalar...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
db olarak defalrca uygulanmış ve bir çok örneği olan bir çalışma. Bana anımsattığı gibi birçok kullanıcıyada anımsatabilir. Benzer uygulama alanları bulunan bir çalışmayı firmalara sunmanız ilerliyen zamanlarda sorunlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

İmkan ve fırsatınız varsa yeni bir çalışma yapmanızı öneriyorum.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
db olarak defalrca uygulanmış ve bir çok örneği olan bir çalışma. Bana anımsattığı gibi birçok kullanıcıyada anımsatabilir. Benzer uygulama alanları bulunan bir çalışmayı firmalara sunmanız ilerliyen zamanlarda sorunlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

İmkan ve fırsatınız varsa yeni bir çalışma yapmanızı öneriyorum.

eklediiğiniz resimlerle benim çalışmam arasında font dışında hiçbir benzerlik göremiyorum ve firma ismi hakkında yapabileceğim hiçbirşey de olmadığı için bence bu benzerlik!!! sıkıntı yaratmayacaktır.
yine de görüşleriniz için teşekkür edeirm.

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence creedwar biraz haklı. elbette font dışında bir benzerlik olmayacak çünkü o logolar da senin logon da ağırlıklı olarak fonttan oluşuyor. yanlış anlaşılmasın, çalıntı veya esinlenme bile olmayabilir. kaldı ki senin diğer çalışmalarını da biliyorum. ama şu "d" ve "b" diğer logolara çok benzemiş. ben o logoları görmemiştim o yüzden beğenmiştim senin yaptığını, hala daha beğeniyorum. değişiklik gerekir mi sen bilirsin elbette. kolay gelsin...

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
haklı olabilirsiniz bunun sebebi kullanılan fontun oldukça yaygın olması font konusunda değişiklik olabilir tabiki ama buna benzer nsıl bir font kullanırsam kullanmayım mutlaka başka şeylere de benzeyecektir, çalışma onaylandı ve etiketleri basıldı çok değişiklik imkanı kalmadı açıkçası:)