Neler yeni

Değerli yorumlarınızı bekliyorum

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sevgili arkadaşlar ben liseyi grafik tasarım mezunu olarak bitirdim Üniversite 1 de okuyorum yaz tatilindede bir grafik işe girmek istiyorum sizce devam etmeli miyim ?

Renkler birbirine yakın durmus ama bnm bilgisayarda oyle degıl sebebı nedır acaba?

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok fazla amatörce buldum ben bunu, özellikle renk seçimlerin hiç uyumlu değil zemin renklerini daha farklı yapmayı dene siyah - mavi, gri - koyu kırmızı falan..

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşında dediği gibi çok acemice lisede pek bişey öğretmiyorlar anlaşılan :D

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok fazla amatörce buldum ben bunu, özellikle renk seçimlerin hiç uyumlu değil zemin renklerini daha farklı yapmayı dene siyah - mavi, gri - koyu kırmızı falan..

yorumun için teşekkürler renkler gerçekten karıştı haklısın :) düzeltip yenisini koyacağım

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşında dediği gibi çok acemice lisede pek bişey öğretmiyorlar anlaşılan :D

En azından terbiyeyi öğrettikleri kesin :) Aslanım sen uza hadi konuyu dağıtma bi konuları dolaş eleştiri nasıl yapılır yorum nasıl yapılır bi öğren gel....

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Bence Junyor yap. Senyor olmana daha çok var gibi.

Sabır ve gayretle bir yerlere gelebilirsin. Sadece biraz zaman lazım.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
En azından terbiyeyi öğrettikleri kesin :) Aslanım sen uza hadi konuyu dağıtma bi konuları dolaş eleştiri nasıl yapılır yorum nasıl yapılır bi öğren gel....

aziz allah sipariş misin sen ya mübarek gün :D canım madem zoruna gidicekti yapılan yorum ve eleştiriler ne halt yemeye koydun o zaman buraya hııı :D :D terbiyeyi de maşallah iyi örenmişsin seviye eksik kalmış :D

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncekinden daha güzel ama hala çok eksik duruyo malesef, siyah yaptığın zemini gri beyaz yaptığınıda koyu kırmızı yap ama o ayarı iyi tutturman lazım ve de seyfi yalçın fontunu beğenmedim "Futura" yapsan bile daha güzel durur bence. Son olarak Türkçe karakterlerede dikkat edersen bence tamamdır.

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aziz allah sipariş misin sen ya mübarek gün :D canım madem zoruna gidicekti yapılan yorum ve eleştiriler ne halt yemeye koydun o zaman buraya hııı :D :D terbiyeyi de maşallah iyi örenmişsin seviye eksik kalmış :D

he saol onuda sen öğret olma mı ;) zoruma gidicek birşey yok herşeyin bir anlatım tarzı vardır arkadaşın yaptığı yorumda o yanlış ;)

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence Junyor yap. Senyor olmana daha çok var gibi.

Sabır ve gayretle bir yerlere gelebilirsin. Sadece biraz zaman lazım.

Hedef koymakta iyidir yorumun için teşekkürler daha yeni olmamızında getirdiği eksiklikler var dedığınız gibi sadece biraz zaman lazım ;)

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hedef koymakta iyidir yorumun için teşekkürler daha yeni olmamızında getirdiği eksiklikler var dedığınız gibi sadece biraz zaman lazım ;)

ewiLdarQ

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üniversite de grafik tasarım değildir inşallah :) Eğer grafik tasarımsa başka bölüme geçme şansın varsa hemen geç, kurtar kendini..

Şaka bir yana yapılan kartvizitleri inceleyerek yanlışlarını bulabilirsin, daha iyisini de yaparsın bence..
Sonuçta emeğine sağlık..

SeyfiYalcin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üniversite de grafik tasarım değildir inşallah :) Eğer grafik tasarımsa başka bölüme geçme şansın varsa hemen geç, kurtar kendini..

Şaka bir yana yapılan kartvizitleri inceleyerek yanlışlarını bulabilirsin, daha iyisini de yaparsın bence..
Sonuçta emeğine sağlık..

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim grafik üniversitede ilk sene fazla bi tasarım dersi yok bilgisayarla felan 2. sene yüklenirler daha önce bi deneyimin yok ilerleyen zamanlar allahın izniyle iyi yerleri geliceğimi düşünüyorum '' azimli sıçan duvarı delermiş '' :party::smile::smile::smile: