Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dekupe fiyatı!

frankenstein3

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar.. Aşağıdaki örnekteki gibi çiçek resimlerinin tane olarak dekupe yapma fiyatı ortalama olarak ne kadardır? bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.. teşekkürler..

frankenstein3

🌱Yeni Üye🌱
yardım edebilecek kimse yok mu? :( veya siz olsaydınız ne kadardan yapardınız?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konuyu https://www.grafikerler.net/is-veren-ilanlari-f139.html kısmına açsaydınız emin olun yardımcı olmak isteyecek çok kişi var.

Görseli, iletişim adreslerini yazıp gelecek teklifleri değerlendirin. Hangi ücrete nasıl kaç adet yaptıracağınıza kendiniz karar verin.

Ben 10 TL ye yaparım başkası 0,10 kuruştan. Pazarlığınızı ve konuşmalarınız size özel şekilde sizin telefonunuzdan veya mailden yapılsın..Bu kadar basit.

frankenstein3

🌱Yeni Üye🌱
İş yaptıran ben değilim işi kendim yapacağım.. Ben sadece iş yaptırana söylemem gereken fiyat konusunda bilgi almak istemiştim.. Yinede ilgileriniz için teşekkür ederim..

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İş yaptıran ben değilim işi kendim yapacağım.. Ben sadece iş yaptırana söylemem gereken fiyat konusunda bilgi almak istemiştim.. Yinede ilgileriniz için teşekkür ederim..

Emeğinizin karşılığını, her sektörden 350-400.ooo üyesi olan bir platforma sunmanız gereksiz.

0,10 kuruş ile 20 Tl arasında değişen fiyatlar mümkün. Emeğinizi karşılığını, işin zorluğu, adedi ve teslim süresine göre belirleyin.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Benzer bir iş gelmişti bana, tanesine 4 tl dedim bir daha aramadı şahıs :) Çok detaylı bir işçiliği olacağı kesin 4-5 tl nin altı mantıksız bence

frankenstein3

🌱Yeni Üye🌱
teşekkür ederim arkadaşım.. sanırım bu bana yeterli olacaktır ve insanlara bilgi vermeninde gereksiz olduğunu düşünmediğinden sana minnetkârım..