Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dekupe problemi

marduk23

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dekupe ediyorum sonra ''Make Work Path'' seçiyorum ama ama piksel oranı istiyor.ve cliping path seçilemiyor.

buldum arkadaşlar kusura bakmayın :))))

Moderatör tarafında düzenlendi:

meierlink

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki save as transparency yapınca freehand de arkası yok olarak çıkıyor buraya kadar güzel.....ama iş filme gidince çalışmadaki resimde bir problem çıkarmı?????

tiff 300 dpi ve cmyk yada grayscala olmasına rağmen?????

Melih Yongacı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam,

Daha öncesinde yaşadığım deneyimlerden hareketle bu tür bir yöntemi ( Save as Transparency ) izlememenizi öneririm. Görsellerinizi " Cliping Path " olarak kaydederseniz. FreeHand'de sorun yaşamadan çalışmalarınızı basıma gönderebilirsiniz.

Saygılar...

meierlink

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tesadüf şuan benim elimde böyle bir çanta işi var...adamların logosu beyaz dallı budaklı rüzgarın etkisiyle hafif eğilmiş beyaz bir ağaç...ben bunu nasıl clipping path yapabilirim ki...????

o zaman arka planı siyah yapmak en mantıklı iş gibi gözüküyor.....çantada nasıl olsa siyah...photoshoptan cmyk renginden k yı 100 versem olur heralde....sonrada çantanın üstüne koyarım....cantanın rengide black....sanırım bir sorun çıkmaz...ne dersiniz????

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
cliping patten none ve path işaretleri var. path olanını seçip 0,2 olarak yaz ve kaydet