Konudan sapmış biraz cevaplar, ben sana birkaç yöntem onerebilirim.
-Tabletin warsa güzelbir bruh ile silerek dekupe et saçları fazla kaçarsada yada ayrıntı olmazsa zaten çizersin hiç belli olmaz
-Tabletim yok diyosan On diye bir plug-in war dekupe için çok daha iyi dekupe yapmaya yarıyor onu bir araştır derim
Ayrıca bu tartısmaya bende birkaç sey söylemke istiyorum Help Me de hiçbir sakınca yok bana göre istediği gibi yardım isteye bilir türkiyede artık kürtce bile serbest ise bunun hiçbir sıkıntısı yok tartışılmaz bile bana göre...
Elbette hiç bir sakıncası olmaya bilir. Ancak; tüm yüeler kuralları okuduğuna dair üyelikleri ile onay verdikleri düşünüldüğünde aşağıdaki madde uygulamaya konulur...
Madde 29-
Forum dili Türkçedir. Forumda Türkçe kelimeler kullanmaya ve Türkçeyi hatasız kullanmaya özen gösteriniz. Kısa mesaj ve Msn dili diye tabir edilen kısaltmalar (Örnek: Slm, nbr, ok, bye) kullanmayınız. Türkçe olmayan harfler (W, Q, X gibi) kullanarak kelime türetmeyiniz (yaw bisi soylücam, niye şöle komiq bi awatar yüklemiyon).
Konuyu açan arkadaşa önerim ise forumda iyi bir araştırma yaparak profesyonel dekupe yapma işlemini çok rahatlıkla öğrenebileceğini söylemek isterim.