Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

deneme 1-ki-3 deneme!

TaBeLaTöR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi demişsinki "şu tipoğrafi çalışmasını şöyle bir piyasa işinde denesene"

böyle bir piyasa işi gelirse denerim! sizede sunarım! benim bu tarz çalışmamın sebebi zaten piyasa işinde kullanamamam!

sinirlenmenin bir manası yok arkadasım; yukarda dikkat edersen rica minnet birsey söledim ve calışmalrının cogunuda begendigimi söledim.
ama sen bir tasarımcı isen piyasa işi yada zevk işi fark etmemmesi lazım helede tipografi gibi bir konuyu bir işte uygulayamıyorsan o benim suçum deil senin sucun.. kırdıysam affola...

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sinirlenmenin bir manası yok arkadasım; yukarda dikkat edersen rica minnet birsey söledim ve calışmalrının cogunuda begendigimi söledim.
ama sen bir tasarımcı isen piyasa işi yada zevk işi fark etmemmesi lazım helede tipografi gibi bir konuyu bir işte uygulayamıyorsan o benim suçum deil senin sucun.. kırdıysam affola...

kızdığımı nerden çıkardın bilmiyorum! cümlelerimin sonundaki ünlemlerinden mi? hocam ben tipoğrafiyi kullanmıyorum mu dedim sana piyasa işinde?:) ben bu tarz tipografiyi kullanamıyorum! yani buraya gönderdiğim işlerimdeki tipoğrafiyi piyasa işinde kullanamıyorum! -kesik, iç içe, ters vb.-müşteri korkuyo 24 ü kesik kullanınca okunmaz diyo:) anlatabildim değilmi?

piyasa işi vede zevkişi çok ta farkediyo hocam! birisinde özgürsün,birisinde özgür olmaya çalışıyosun:) bu arada sen de tasarım olayı varmı? yoksa sadece yorummu?

TaBeLaTöR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben anlamam arkadasım ya :} sen bana bakma özür dilerim.. ben ne anlarım işte atıyoz kafamıza göre :} sadece yorum olarak algıla sen... kırıldıysan özür dilerim.. tekrar..

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
41010882py8.jpg

çalıştığım yere yaptığım dergi reklamı-matbaa haber-

dner2gl6.jpg

Hazır dürümcü iç sayfa

dner1kz6.jpg

Hazır Dürümcü kapak

motorbrosrzeminli3nj4.jpg

buda 8 sayfadan bir tanesi

bu tarz da piyasa işlerim! gel sen benim müşterim ol! o tarz tipoğrafilerimi kullanmama izin ver:) -kesimleri yanlış gözüküyo pdf imde sorun var arkadaşlar üstten gitmiş gibi felan olmusya ondan dedim yani:)-

Son düzenleme:

TaBeLaTöR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadasım yeni meslegi bıraktım.. heralde degin gibi müşteri olacam artık.. sana söz işim olunca ararım seni..benim işlerimde kafana göre takıl...müşteri derdini senden iyi bilirim yazmıştım bir yere ama bulursam link atarım snaa kolay gelsin tasarım hayatında basarılar..

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
walla müşteri işleride ii mustafacım ama tipoya bayiliyorum bu grup reproya başka renk bulamadin mi la :D

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tosunum pdf imde sorun var! renkleri felan öldürmüş zaten! yazılarda pixellenmiş:) yoksa rengi çok güzel di:)

yldrm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel ve farklı bir çalışma olmuş.... devamını bekleriz

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkür ederim:) devamını bende bekliyorum

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tebrik ederim tipografin gerçekten çok iyi..
başarılar...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
tipgrafide gayet iyisin öle tarzını hiç bozma ;) ama beyaz zemin kısmı olmamış tamamlanmamış gibi duruyor...

sadecedize

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
senin için olması için yol gösterirmisin! fikir? niye olmamış? neyi eksik? neyi fazla? teşekkür ederim yorum için:)

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş olmuş fakat bina vektöreli basitleştirmiş

sima

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar güzel demişler ama müsadenle ben biraz yorum yapmak istiyorum...

öncelikle eklediğin resmin dekopesi olmamış. koydugun binalar ise çok kalabalık.. tabi bunlar sadece benim gördüklerim umarım kızmıyosundur iyi çalışmalar

Psikolog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence çok güzel olmuş. emeğe saygı