Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme amaçlı logo çalışması

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne kadar doldurmuş benim yorumum sizi kendimi T.C Anayasa Mahkemesi önünde sorguya çekiliyor gibi hissettim.. Başkalarının yorumları yüzünden kendinizi bu denli yıpratmayın bence yoksa çabuk yaşlanırsınız.. Ayrıca uslubunuz bana göre sakıncalı bende sizin gibi bir uslupla size yaklaşıp polemik yaratmıyacağım.. İyi çalışmalar dilerim..

Merak etmeyin burada kimseyle polemiğe girmem...

Benim yaptığım bir sorgulama değil de ne yazdınız ne dediniz bunların ufak bir hatırlatmasıydı ki ona göre konuşun bir dahakine...

İyi günler, iyi çalışmalar...

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merak etmeyin burada kimseyle polemiğe girmem...

Benim yaptığım bir sorgulama değil de ne yazdınız ne dediniz bunların ufak bir hatırlatmasıydı ki ona göre konuşun bir dahakine...

İyi günler, iyi çalışmalar...
Ağzımdan çıkan her kelamdan kendim sorumluyum öyle değil mi? Bu denli çıkışmanıza bir anlam veremedim.. Ama seviyemi korumaya devam edeceğim.. teşekkür ederim sizede iyi çalışmalar..

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ağzımdan çıkan her kelamdan kendim sorumluyum öyle değil mi? Bu denli çıkışmanıza bir anlam veremedim.. Ama seviyemi korumaya devam edeceğim.. teşekkür ederim sizede iyi çalışmalar..
Ayrıca o kadar yorumun içinde benim yorumumla bu denli ilgilenmenizde oldukça ilginç... :)

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Hala anlatamıyorum ne demek istediğimi... :) Evet burada yazdığınız her yorumdan kendiniz sorumlusunuz... Ancak şunu iyi anlamanızı isterim, "çizim ile ilgili yaptığınız yoruma çizimden öte çalıntı olduğunu bilerek bakın, bu kadar küçük bir insana bu şekilde yorum yaparak prim vermeyin. Çünkü bunu yapan biri en ufak bir kelimeden bile pay çıkartmaya çalışacaktır" demeye çalışmamın bir çıkış ile alakası yok. Ki seviyesiz bir durumda yarattığımı düşünmüyorum ama değişik ifadelerle konuya yaklaşmanız kelimelerin anlamını sertleştiriyor :)

Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Çünkü bu şekilde bir sonuca bağlanamayacağı kanaatindeyim. :) Zaten gerekli görüldüğü üzere forum yöneticileri tarafından bu küçük insan forumdan uzaklaştırılmıştır. Bizde daha fazla yorumda bulunarak konuyu güncel tutmayalım değil mi :)

Ayrıca o kadar yorumun içinde benim yorumumla bu denli ilgilenmenizde oldukça ilginç... :)

4 sene Konya' da okudum ve öğrencilik yıllarımda sektörde az çok emeğim vardır, belki ondandır size olan ilgim :) O kadar yorum arasında bir tek sizin, paylaşımın çalıntığının farkında olmayışınız da olabilir :)

Başka bir konuda başka polemikler ile görüşmek üzere :)

İyi çalışmalar...

(Bakın her yere gülücük koydum umarım daha fazla yanlış anlaşılmam :) )

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Uf ne savaş çıkmış burada ya, tamam didişmeyin artık. Kapayın konuyu gitsin arkadaşlar. Birbirinizi üzdüğünüze değmez.

baxan

🌱Yeni Üye🌱
keke sen grafiğin G sini bilmiyon ben ne logo yapmışım diyon şimdi kendine :)))) çalışma yap bi çizgi olsun ama sana ait olsun hayırlı cumalar ayık ol :)))

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
hala anlatamıyorum ne demek istediğimi... :) evet burada yazdığınız her yorumdan kendiniz sorumlusunuz... Ancak şunu iyi anlamanızı isterim, "çizim ile ilgili yaptığınız yoruma çizimden öte çalıntı olduğunu bilerek bakın, bu kadar küçük bir insana bu şekilde yorum yaparak prim vermeyin. çünkü bunu yapan biri en ufak bir kelimeden bile pay çıkartmaya çalışacaktır" demeye çalışmamın bir çıkış ile alakası yok. Ki seviyesiz bir durumda yarattığımı düşünmüyorum ama değişik ifadelerle konuya yaklaşmanız kelimelerin anlamını sertleştiriyor :)

neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. çünkü bu şekilde bir sonuca bağlanamayacağı kanaatindeyim. :) zaten gerekli görüldüğü üzere forum yöneticileri tarafından bu küçük insan forumdan uzaklaştırılmıştır. Bizde daha fazla yorumda bulunarak konuyu güncel tutmayalım değil mi :)

4 sene konya' da okudum ve öğrencilik yıllarımda sektörde az çok emeğim vardır, belki ondandır size olan ilgim :) o kadar yorum arasında bir tek sizin, paylaşımın çalıntığının farkında olmayışınız da olabilir :)

başka bir konuda başka polemikler ile görüşmek üzere :)

iyi çalışmalar...

(bakın her yere gülücük koydum umarım daha fazla yanlış anlaşılmam :) )
yorumlamak ne kadar haddime bilmem ama baya hoş olmuş ;)
saygılarımla...