Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Deneme logo ve kartvizit

bboymuzo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Deneme amaçlı nasıl gözüküyor acaba :sweating:

Benzer konular

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gayet başarılı bir deneme olmuş emeğinize sağlık..

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
dediğim gibi renk uyumların sunumun ve logon harika olmuş düşüncene sağlık..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Logonun alt ve üst kısma bu kadar uzaması daha sonraki çalışmalarda belki sıkıntı yaratabilir diye düşünmüştüm.
Ama kartvizit nefis duruyor :)

asiprensasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kurumsal tasarımlarda logo hazırlarken daha geniş kapsamlı düşünülmeli bence, yani bu kurum veya kuruluşun ileride bu logoyu tabelasında ve görsellerinde kullanacağı ve yapılan logonun vektörel olarakta işlenebilmesi adına logolarda modern estetik duruşun dışına çıkmadan, hatlarda mümkün mertebe keskinliğe önem verilmeli diye düşünüyorum, bi tabelacı olarak şöyle bi baktım logo tasarımına; bu kurum gelse bana, kardeşim ben bu logomu alüminyum yada krom harf istiyorum dese gerçekten şık bi uygulama çıkarılacak bi çalışma olmuş, emeğine sağlık

Soj

🌱Yeni Üye🌱
İlham verici çok hoş görünüyor. Sunum şekline de diyecek yok.
Diğer arkadaşların görüşlerine saygı duyarak katılmıyorum. Logonun uzun durması daha sonraki çalışmalarda sıkıntı yaratabilir diye belirtmişler de, peki tasarımcılar ne işe yarayacak :) Önemli olan beğenilen bir şeyi her yerde kullanabilmek. Ben bu logoyu çok beğendim tabelada kullanmak istersem uçları bozmadan uzayan kısımları keser yine kullanırım. Ayrıca bir antetli kağıdın sağ yada sol tarafına çizgileri aynı taktikle uzatıp uygun bir şekilde konumlandırabilirim.
Aslında bu çalışma bana göre esnek ve her kılıfa sığabilecek bir çalışmadır tebrikler..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
İlham verici çok hoş görünüyor. Sunum şekline de diyecek yok.
Diğer arkadaşların görüşlerine saygı duyarak katılmıyorum. Logonun uzun durması daha sonraki çalışmalarda sıkıntı yaratabilir diye belirtmişler de, peki tasarımcılar ne işe yarayacak :) Önemli olan beğenilen bir şeyi her yerde kullanabilmek. Ben bu logoyu çok beğendim tabelada kullanmak istersem uçları bozmadan uzayan kısımları keser yine kullanırım. Ayrıca bir antetli kağıdın sağ yada sol tarafına çizgileri aynı taktikle uzatıp uygun bir şekilde konumlandırabilirim.
Aslında bu çalışma bana göre esnek ve her kılıfa sığabilecek bir çalışmadır tebrikler..

Söylediğim lafa ne güzelde gelmişsin :)
Tabelada kullanmak istersem uçlarını bozmadan keserim demişsin. Yani sendede bazı çalışmalarda kullanırken oynama isteği doğacağı düşüncesi gelişmiş.

Yalnız bilmediğin birşey var arkadaşım; bir çalışmaya logo dedikten sonra orasını burasını kesme imkanın yoktur...

Soj

🌱Yeni Üye🌱
Söylediğim lafa ne güzelde gelmişsin :)
Tabelada kullanmak istersem uçlarını bozmadan keserim demişsin. Yani sendede bazı çalışmalarda kullanırken oynama isteği doğacağı düşüncesi gelişmiş.

Yalnız bilmediğin birşey var arkadaşım; bir çalışmaya logo dedikten sonra orasını burasını kesme imkanın yoktur...
Haklısınız tabi, evet size göre lafınıza da gelmiş olabilirim. Fakat bir yerde beni anlamamışsınız. Bu tasarıma bakıp oynama isteği gelmedi zaten kusursuz denebilecek bir çalışma. Hatta yorumlarınız olmasaydı benim aklıma bile gelmezdi tabela vb. uyumsuzluklar.
Müşteri isteğine göre tabii ki oluşacak herşey. Eğer beğenilirse tasarımcı onu uydurmak durumunda kalır, yani bunu ezip büzüp logo haline getirilme olarak düşünmeyin. Müşteriye sunulurken logo hali, tabela hali vs vs olarakta sunulur. Bunu her şeyde uygulayabilmek mümkün değil, bu tasarımın uygun olduğunu anlatmak istedim..
Bu arada yanlış anlamayın amacım yorumunuza saygısızlık etmek değil.

asiprensasi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arif ARINMIŞ kardeşim sırf eleştiri olsun diye konuşmamakta lazım değilmi ? saatle pusulanın arasındaki farkı söleyebilirmisin lütfen ? hani işleyiş ve mekanizma yada teknik detay konusunda birton fark var o ayrı, ama görsel bakımdan arasındaki farkı söyleyebilrmisin

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok ayrıntılı olmuş bırak dakikaları saliselerin bile çizgisi var... Bu logo küçüldüğünde o kısa ve ince çizgiler birbirine girer... onları azalt derim ben, saatin kordonlarınada hiç gerek yok göze hoş geliyorlar ama gereksiz yer kaplamaktan başka amaçları yok :)

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
Arif ARINMIŞ kardeşim sırf eleştiri olsun diye konuşmamakta lazım değilmi ? saatle pusulanın arasındaki farkı söleyebilirmisin lütfen ? hani işleyiş ve mekanizma yada teknik detay konusunda birton fark var o ayrı, ama görsel bakımdan arasındaki farkı söyleyebilrmisin

ne alaka kel alaka
ben gördüğümü söyledim
tutup pusula ile saat mekanizması arasındaki farkı tanımlayacak değilim.
Sırf eleştiri olsun ya da mesaj sayım artsın derdinde olsam tüm işlere yorum yapardım. Paylaşımın güzel olduğunu ama bende farklı çağrışım yaptığını dile getirdim. Bu yorum paylaşımı yapandan ziyade seni neden rahatsız etti orası da ayrı bir mevzu. Bu asi davranışı nikine yoruyorum. Yeniden söylüyorum, bana pusulayı andırdı.