ZUCKER
♾️Grafik Gurusu♾️
Onur ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
İşte tüm mesele budur. Her kötü işe yapıcı olmak. Ağır itamlarla birlikte kişiyide eleştirmemek. Ne yazık ki bunu çok yapıyoruz.
- Aaa sevmediğim bir üye iş koymuş hemen yıkıp dökelim!
yada
- Aaa sevmediğim bir üye iş koymuş kimse görmeden bakayım ve hemen olumsuz rep vereyim! (sevilmeyen üyedir ya)
Prof. bu değildir. Yakışmaz yakışmamalıdırda. Neyse konu kapansa daha iyi olacak kanaatindeyim. Kurallarımızda bunu gerektirir zaten.
İrecim kusura bakma ben gerçekten seni sevmediğim için böyle bir yorum yaptım aslında çalışman amacına uygun ve müşteriye bağlı böyle çalışmışsın bende fazlasıyla kırdım sanırım seni (diyemicem)
Bukadar fevri davranışlara gerek yoktu…ağır yorum bana ayittir ama sonuna kadar arkasındayım söylediklerimin,hepimiz tabiki bu işi para karşılığı yapıyoruz serbest çalışmalarımız hariç…ama burada müşteriye değil tasarımı yapana yorumarımızı sunuyoruz ki bu kişi çalışmayı buraya eklemişse bu hakkımı sonuna kadar kulanırım… düzinelerce bu tip çalışmam var ama kendi yorumum içinde olmadığı için koymuyorum çünkü ben değil bi başkası yapmış oluyo ve ben sadece programı kullanmakla yetiniyorum…peki koyulmazmı elbetteki konulur ama eleştiler de ona göre bazen acımasız olabilir..
Kendinize sevilmeyen üye damgasını kendiniz verdiğize göre diyecek hiçbir sözüm yok bunun üzerine…sevmeyipte yorum yaptığım çalışmalar çoktur…sevme zorunuluğum hiç yoktur…aklımın ucundan dahi geçmedi böyle bir düşünce…aynı platformda olsakta kimseyi illaki sevicem diye bir zorululuğum da yoktur…