Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Derbent su ürünleri

Feyzoo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk etapta bakarsanız benim kanaatimce 1.çalışma tam notu hak ediyor...anlattığı olay su ürünlerini güzel bir şekilde anlatıyor bence...sudaki baloncuklar ve içersindeki balık...su&balık bence son derece mantıklı ve güzeL geldi bana...

Ama grafiker arkdaşlarımnda dedği gibi 2 & 3 . çalışmlar birleşirse bence çok daha anlamlı çok daha görsel showa dönüşen bir logo olacaktır...

emeğinize yüreğinize sağlık...

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Öncelikle ellerine sağlık....

Firma sahibi açısından ilk bakışta direk göze hitap eden logo beğenilir ve iyi olan odur ancak uygulama sahaları hesaba katılmadan yapılan değerlendirmeler büyük felaketler doğurabilir :D

2 diyorum. sadece bir yerde değil her yerde kullanılabilirliği var. bunun tabelası var kataloğu var. diğerlerinde sıkıntı yaşanabilir. 2 daha kurumsal duruyor

da dediği gibi 2 No'lu logo kullanılabilirlik açısından daha çok seçeneğe sahip. Bunu sadece kağıt üzerine baskı ve tabela olarak da düşünmemek lazım. Bir kalemde birçok seçenek sayılabilir. Bence 2 No'lu logonun üstüne yoğunlaşmalısın harika sonuçlar çıkacaktır... Saygılarımla...

memnuni25

🌱Yeni Üye🌱
bencede 2 ve 3 birleştirirsen eğer çok abartı birşey çıkmazssa ortaya güzel oolabilir...

drummer91

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hepsi güzeller ancak öncelik 3 bence