Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi için Indesign Sayfa Tasarım Örneği

mccharthy12

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınızı bekliyorum....
dergim.jpg

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu nasıl bir sayfa? ne ortası belli, ne de bir düzeni var? Zemin hoş durmuyor, başlıkların altındaki şekil manasız, basında sansür yazısı neden ters? Ulu Önder'in elbisesi eski püskü duruyor? Renkler insanın içini karartıyor...

Dünyada ve Türkiye'de yapılan dergileri tek tek inceleyin.

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Nizami olmamış. Background çok kötü. Sayfada hareket hiç yok. Atatürk Fotoğrafının çerçevesi metin ile çok ayrı kalmış. Zaten bütün objeler birbirinden alakasız. Umarım bu eleştirileri yapıcı olarak değerlendirirsin başarılar.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Anlamadığım şu...
Sayfaya bu zemin dahil mi yoksa burada sunum yaparken hoş görüntü olsun manasındamı zemin kullandınız ?

sokrades

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline sağlık kardeşim, emeğine sağlık. Gayet güzel olmuş.İleride Çok daha Güzellerini yapacağına eminim

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
eline sağlık kardeşim, emeğine sağlık. Gayet güzel olmuş.İleride Çok daha Güzellerini yapacağına eminim

:S:S Gerçekci olmakta fayda var... İlerde mutlaka ki güzellerini yapacaktır ama bu çalışma için "gayet" güzel ibaresi pek uygun değilmiş gibi geldi bana...
Görüş açısı olabilir fakat, görünen köy klavuz istemez misali... Amaç teşvikse bu tür yapılmamalı...

En basitinden sol kısımdaki (sayfa diyemiyorum) yazı alanının içerisine yerleştirilmiş görselin baksanız onu görseniz yeter... sizce "gayet başarılı" mı yerleştirilmiş ?