Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağı - Lütfen seçmeme yardımcı olun.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Dergi kapağı konusunda kararsız kalan bir arkadaşım seçim için yardımcı olmamı istedi. Ben de sizden yardım istiyorum. İki kapaktan hangisini seçerdiniz? Görüşleriniz nelerdir?
Şimdiden teşekkürler.

Gnet01.jpg

Gnet02.jpg

Ugurkan83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben macciyim ve pcdeki photoshopta ise ilk basladigim gunku kadar nerdeyse acemiyim.. ne nerde cözemedim daha yeni aldım laptopu ondan.. fikir olsun size bu siz gelistirsiniz.. kolay gelsin.

vn1qw.jpg

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
ben macciyim ve pcdeki photoshopta ise ilk basladigim gunku kadar nerdeyse acemiyim.. ne nerde cözemedim daha yeni aldım laptopu ondan.. fikir olsun size bu siz gelistirsiniz.. kolay gelsin.

vn1qw.jpg

Sağolun çok yararlı oldu. Çalışmanızı kendilerine göndereyim. Bir dahaki dergi işlerinde kullanırlar belki.
Ancak şu anda yeni bir tasarımdan ziyade acilen ikisinden birin seçmeleri lazım. Şu aşamada seçim konusunda yardımcı olursanız daha çok işimize yarayacak.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
ben ilk kapağı beyendim renkler güzel ikinci de renkler çok cırtlak olmuş :D

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Arkadaşlar, yorum yapmaya değmeyecek işler mi olmuş acaba ki kimsenin sesi çıkmıyor. Eğer çok kötü bulduysanız da fikirlerinizi duymak isterim.

En azından hangisini seçerdiniz onu belirtebilirsiniz.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
bişey daha logodaki tarih sayı vs. yazıların puntoları çok küçük değilmi birde konu başlıklarında neden aynı konuları ikişer defa yazılmış, ayrıca Kentsel Dönüşümün altında yazan Yeni Yasa Neler Getiriyor yazısı bir birine girmiş yazıların altındaki başlıklar çok yakın bir birine bişey daha 2.kapaktaki en altta olan konuları 1. kapakta alta beyaz flu bir zemin atarak orayada yaza bilirsiniz çok hoş olur ;)

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
1 numara iyidir güle güle kullansın, sadece "ve"nin yerine takıldım aceba yeri orası mı ya da dışarıda olabilir mi, arkadaşın eline sağlık.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
bişey daha logodaki tarih sayı vs. yazıların puntoları çok küçük değilmi birde konu başlıklarında neden aynı konuları ikişer defa yazılmış, ayrıca Kentsel Dönüşümün altında yazan Yeni Yasa Neler Getiriyor yazısı bir birine girmiş yazıların altındaki başlıklar çok yakın bir birine bişey daha 2.kapaktaki en altta olan konuları 1. kapakta alta beyaz flu bir zemin atarak orayada yaza bilirsiniz çok hoş olur ;)

Logodaki tarih ve sayı gibi metinlerin puntolarının küçük olduğu doğru. Müşteri onlarla birlikte çok karışık olduğunu düşünmüş oranın. O yüzden iyice küçültmüşler.
Diğer konularla ilgili önerilerinizi değerlendirmek lazım.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Logodaki tarih ve sayı gibi metinlerin puntolarının küçük olduğu doğru. Müşteri onlarla birlikte çok karışık olduğunu düşünmüş oranın. O yüzden iyice küçültmüşler.
Diğer konularla ilgili önerilerinizi değerlendirmek lazım.

nacizane fikrim teşekkürler ;)

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
1 numara iyidir güle güle kullansın, sadece "ve"nin yerine takıldım aceba yeri orası mı ya da dışarıda olabilir mi, arkadaşın eline sağlık.

Teşekkür ederim. Siz söyleyince "ve" için yeni bir yere bakındım ben de ama ordan daha iyi nerede durur karar veremedim. Öneriniz varsa zevkle uygularız.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Daha fazla insanın görüşüne ihtiyacımız var arkadaşlar. Lütfen görüş belirtin.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Teşekkür ederim. Siz söyleyince "ve" için yeni bir yere bakındım ben de ama ordan daha iyi nerede durur karar veremedim. Öneriniz varsa zevkle uygularız.

5hCVc.jpg

Fazla atraksiyona gerek yok bence, tarih ve sayı yazısı "E" harfine çok bitişik olmuş biraz aşağı alıp "E"ye ortalamak lazım bence, bir de ücretsiz yazısını tarihin altına veya yanına alabilir çok da dağıtmamak gerekiyor yazıları veya tümünü "E"nin alt çizgisinin içine alabilir vs.

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
5hCVc.jpg

Fazla atraksiyona gerek yok bence, tarih ve sayı yazısı "E" harfine çok bitişik olmuş biraz aşağı alıp "E"ye ortalamak lazım bence, bir de ücretsiz yazısını tarihin altına veya yanına alabilir çok da dağıtmamak gerekiyor yazıları.

Kesinlikle haklısın fakat müşterinin elinde Flush Royal var. Ama "ve"nin yeri güzel olmuş.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Kesinlikle haklısın fakat müşterinin elinde Flush Royal var.

Yine de blöfü denemesini öneririm (yetenekliyse yedirir) sonuçta ortadaki miktar büyük değil bence fazla kaybı olmaz.