Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dergi Kapağı - Lütfen seçmeme yardımcı olun.

muratkeceli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.kecelikalem.net
Kapak çalışmasını beğendiğiniz dergiler var mı? Örnek verirseniz yararlı olacaktır.
Ya da belki bir kaç değişiklik önerisi falan... Heba edilen zamanı telefi edebiliriz belki.

arka plandaki koyu mavi zemin biraz açılırsa
arka planda sıkıntı yok

onun dışında tüm fontlar değişmeli
bilgilendirme yazıları daha küçük olmalı (Çanakkale Yeşil ekonomi vs )
logo da eksik bişeyler var tüm yazılar birleşse daha iyi olur sanırım
logoyu karşı dağın arkasından çıkarmayı denemelisiniz resmi büyütüp yada yukarıya taşıyıp
kolay gele

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Hiçbirinizin bu işten anlamadığı belli(!) çünkü müşteri ikinci kapağı seçti.
Yorumlarınız ve katkılarınız için teşekkürler.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️

bu nasıl iş yaa sen onca kişinin fikrini al, öneride bulunun diye bas bas bağır şimdide kalk hiç birinizin bu işten anlamadığı belli de madem müşterin bizden daha bilgili neden bu kadar kişiyi meşgul ediyosun ki oturup birlikte yapsaydınız ;) teşekkürler

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
bu nasıl iş yaa sen onca kişinin fikrini al, öneride bulunun diye bas bas bağır şimdide kalk hiç birinizin bu işten anlamadığı belli de madem müşterin bizden daha bilgili neden bu kadar kişiyi meşgul ediyosun ki oturup birlikte yapsaydınız ;) teşekkürler

Üstat, yanlış anlama olmasın. Parantez içindeki ünlemin bir anlamı var orda. Yazılan sözün alaycı bir söz olduğunu, ciddi olunmadığını ifade eder.

Belki de siz de anladınız bunu ve aynı şekilde esprili bir cevap veriyorsunuz. Yine de açıklama yapayım da sonra bana kızmayın.

Hem zaten ikinci kapak sizin dediğiniz gibi yapılmış. Birinci kapağı almış müşteri ve beğenmediği için tasarımcının yanına oturup verdiği talimatlarla ikinci kapağı yaptırmış.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Müşteri gözüyle bakıp öyle karar verin deseydin ben iki derdim. :D:D:D:D:D:D

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
Üstat, yanlış anlama olmasın. Parantez içindeki ünlemin bir anlamı var orda. Yazılan sözün alaycı bir söz olduğunu, ciddi olunmadığını ifade eder.

Belki de siz de anladınız bunu ve aynı şekilde esprili bir cevap veriyorsunuz. Yine de açıklama yapayım da sonra bana kızmayın.

Hem zaten ikinci kapak sizin dediğiniz gibi yapılmış. Birinci kapağı almış müşteri ve beğenmediği için tasarımcının yanına oturup verdiği talimatlarla ikinci kapağı yaptırmış.

hatamız olduysa affola ;) saygılar