Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

DerGi Kapağı

BetuSh

🌱Yeni Üye🌱
ßiraz ßasit ßi ÇalıŞma oLdu Sanırım :(
exen1copyir2.jpg

berguvan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazı karakter seçimleri derginin adından yani işin başından sonuna kadar yanlış ayrıca tipografik dengeler de çok bozuk yine de özellikle derginin EXEN başlığı bana nedense ilk bakışta MUYA TERLİK gibi bir önizleme yaptı kafamda, zannediyorum karakteristik benzerlikten eğer derginin karakteri bu ise acilen değiştirmek gerek çok olumsuz çağrışım var dergi-terlik ilişkisi gibi...

Yine de ellerine sağlık...

mimge87

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tipografik hatalar var özellikle belirtmek istedim herkeze değil herkese olması gerek gözden kaçabiliyor bazen. birde resmi birazdaha aşağıya alırsan sanki exen yazısı resmin üstünde ve bana göre rahatsız edici.
ellerine sağlık iyi çalışmalar

KontDRACULA_001

🌱Yeni Üye🌱
fontlar çok kötü. Genelde dergilere dikkat edersen düz fontlar seçtiklerini görürsün. Düz fontlar daha iyi bir seçim olacaktır.

Tarkan'ın arkasındaki zemin de kötü.ayrıca saçında beyaz kesilmemiş alanlar var. Saçının Logonun altında kalan bölümünün olmadığı gizlesende belli oluyor.

en tepedeki yalın,murt boz vs yazılarında virgülden sonra boşluk ver.

darkdante

🌱Yeni Üye🌱
fontalar kötü ve arka plan çok boş
kolay gelsin daha iylerine

ozdenediz

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar
bir ricam var. eleştiriler mutlaka daha güzelini yapmak için yapılıyor. kimsenin iyi niyetinden şüphemiz yok. bir de şu yolu deneyelim. fazla zaman harcamak gerekiyor belki ama daha iyi sonuç vereceğinden eminim. bu kapağı biz de yapalım. diyelim ki bize göre de bu böyledir. daha iyi sonuç vermez mi?
saygılar ...

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım renk seçemi ve yazı karakteri seçimi hususnda birazda daha titiz davranıp tekrar çalışırsan belki daha güzel bir netice elde edebilirsin

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım zemin rengi , yazı renkleri ve yazı fontlarının biri birleriyle bir bağlamları yok görsellik açısından. arka zemin boş değil ---- bomboş kalmış. yazılarda en küçük oynama bile yok.zemin rengine göre en azından bir gölge kullanabilirsin.optikal şekillerle zemini süsleyip soft fontlarla daha iyi sonuç elde edebilirsin.iyi çalışmalar.saygılar.

blacktower460

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
resmide daha usta şekilde dekope edersen iyi olur.

levograf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm
sanırım bu kadar eleştiriden sonra oldukça dikkatli olacaksın yaptıklarını göndermek ve göndermemek konusunda kararsızda kalırsın sen şimdi. Ama şu gözle bakmak lazım bunlar yaşanmazsa kaliteyi nasıl bulacağız ben de birgün eleştirecek hale geleceğim diyeceksin. Lütfen sen cesaretini kırma Betush. Herşey kaliteyi daha iyiye götürmek için kamçılasın. Sürekli görüşmek dileğiyle.

mesh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet güzel ancak eksiklikler var gibi geldi bana. Birincisi "herkeze" yerine herkese yazmalısın. Diğeri ise yazıları şeritler içinde yazsan daha iyi olabilir.Ama şeritleri geçişken renkte yapmalısın.İstersen bir de bunu dene.Başarılar...

musthan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkler, yazı karakterleri ve dekupasyon işlemleri hakkında arakadaşların dediklerine katılıyorum ama beni rahatsız eden bir husus daha var. murat boz'u çevreleyen beyaz dikdörtgen zemin tarkanın suratından değilde gögsünden falan fırlasa daha iyi olur sanki

grafik tuncay 27

🌱Yeni Üye🌱
galiba yeni başlıyosun mesleğe hiç güzel olmamış tarkanın kafasının üstü nerde dümdüz kesmişsin artı yazılar dağınız nerye bakıcağımı şaştım kaldım. gerçek dostlar acı söylermiş

parantez

♾️Grafik Gurusu♾️
elinize sağlık arkadaşların belirttiği hususları gözönüne alıp 2. çalışmanızı bekleriz. kolay gelsin

butterfly_little

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tarkanın sac kesımı hıc olmamıs,knockout kullanmanızı tavsıye ederım

aliimren

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.aliimren.com
Gerçekten çok kötü, neresini eleştirmeli insan şaşırıyor. Kusura bakma ama piyesede bir çok dergi var 3-5 tanesine göz atmış olsan bu kadar vahim bir çalışma çıkmazdı ortaya.

rgrgn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarımınıza değer katan tek şey sanırım Tarkan, kalan kısmı çok kötü.

oskice

🌱Yeni Üye🌱
Allah'tan resim tarkan :) kafasını üstü düz geçiyo galiba X orayı kapatamamış :D

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
bu forumda gördüğüm dergi kapağı başlığı altında olupta kapağa benzeyen tek kapak...

ve fakat; kötü font, kötü tipgrafi, kötü renk, kötü logo konumlandırması, kötü mizanpaj

...

incelenmesi gereken daha çok müzik dergisi var zannımca :)