Farklı Renkte bir uygulama... Düşünceleriniz ?
A acemisiyim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Kas 2011 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 27 Nis 2012 #21 Farklı Renkte bir uygulama... Düşünceleriniz ?
ZxxxE 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 5 Eyl 2007 Mesajlar 2,395 Tepkime puanı 40 27 Nis 2012 #22 İnternet sayfası için hazırladım desen daha alakalı olurdu dergi için hiç olmamış bence ... (kusura bakma)
İnternet sayfası için hazırladım desen daha alakalı olurdu dergi için hiç olmamış bence ... (kusura bakma)
A acemisiyim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 10 Kas 2011 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 27 Nis 2012 #23 ZxxxE' Alıntı: İnternet sayfası için hazırladım desen daha alakalı olurdu dergi için hiç olmamış bence ... (kusura bakma) Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım kusura bakacak bir durum yok öyle bir durum olsaydı burada paylaşmazdım. Amacım sizin görüşlerinizi alıp en düzgün olanını sunabilmek.
ZxxxE' Alıntı: İnternet sayfası için hazırladım desen daha alakalı olurdu dergi için hiç olmamış bence ... (kusura bakma) Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım kusura bakacak bir durum yok öyle bir durum olsaydı burada paylaşmazdım. Amacım sizin görüşlerinizi alıp en düzgün olanını sunabilmek.