Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dergi Tasarımı sayfa başı nakit parayla evinden çalışacak grafiker aranıyor
Ayda bir yayımlanacak olan yeni bir dergi projemiz için sayfa başı nakit parayla evinden çalışacak grafiker arkadaşlardan teklif bekliyoruz. Dergimiz 80 sayfa olacaktır. Sayfa başı veya toplam olarak teklif gönderebilirsiniz.
yaklaşık 8 yıldır gazete, dergi ve kitap tasarımı yapıyorum. aynı zamanda baskı çalışmalarını da anlaşmalı matbaayla yapıyorum. mail atarsanız daha önceki çalışmalarımın örneklerini ve fiyat tekfilini gönderebilirim.
Dergi konusunda oldukca tecrübeliyim freelance olarak ayda 2 dergi çıkarıyorum ayrıca son 2 senedir sektörel bazda dergi çıkaran bi yayıncılık şirketinde tasarımcı grafiker olarak çalışıyorum freelancede işleri biraz büyütmüş durumdayım kendi ekibim dahi var...
1992 buyana dergi ve gazete tasarımı yapmaktayım... şu anda 4 derginin, 3 gazetenin freelance grafikeri olarak çalışmaktayım iletişim adresinizi verirseniz örnek çalışmaları ve referanslarımı gönderebilirim. İletisşim bilgilinizi karakayasulo@hotmail.com
sayfa 5 tl 'ye nasıl yapacaksın bu işi? sayfa başı kaç dk. sürecek çalışman? fotoğrafların renklerini nasıl birbirine eşitliceksin? kaç defa redakte edilecek bu iş? hangi programla yapacaksın?
Yayınevi tecrübem vardır. Dergi ve kitap mizanpaşı konularında deneyimliyimdir. Derginiz içinde sayfa başı 7 TL. Toplam 560 TL. Görüşmek üzere. Kolay gelsin.