Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dergi Tasarımı sayfa başı nakit parayla evinden çalışacak grafiker aranıyor
10 yıldır freelance grafiker olarak çalışıyorum. Katalog, broşür, kurumsal kimlik çalışmalarının yanısıra sektörel bir derginin de grafik tasarımını yapmaktayım. İletişim kurduğunuz taktirde, çalışmalarımdan örnekler de gönderebilirim.
merhabalar 12 yıldır sektörel derginin tasarım işlerini yapıyorum uygun fiyata sizinle çalışabilirim özelden mesaj atarsanız iletişim biligilerinizi görüşebiliriz
Sizinle çalışmak isterim en uygun rakkamlarla çalışmaya hazırım tasarım ve matbaa konusunda tecrübeliyim 9 yıldır profesyonel olarak Grafik Tasarım yapmaktayım.
6 yıldır masaüstü yayıncılık alanında grafik tasarım çalışmaları yapıyorum. Şuan 3 derginin grafikerliğini yapmaktayım. 80 sayfalık bir dergiyi 600 liraya yapabilirim. İlgilenirseniz balaban.o@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Selam, İlanınızla ciddi bir şekilde ilgileniyorum. 1987 yılından bu tarafa grafiker olarak çalışıyorum. Corel, Freehand ve Adobe Photoshop'a çok iyi derecede hakimim. Mesleğin ilk 8 yılı Ankara'da Türkiye Gazetesi'nde Sayfa Sekreteri olarak hizmet verdim. Reklam Ajansım vardı, kapattım piyasaların tutarsızlığından. son 6 Aydır evden çalışıyorum.
Bahsettiğiniz 80 sayfalık dergi ebad ve içeriği hakkında detaylı bilgi verirseniz, sanırım her ay ben size yardımcı olabilirim.
mrb aylık olan derginizi hazır pdf şeklinde size eksiksiz teslim ederim tasarımlarınız kaliteli olur ve baskıda sorun çıkmaz kendim 10 yıldır matbaacılıkla ve 5 yıldır grafikerlikle meşgulüm. fiyat konusu kolay
eğer iletişim bilgilerinizi verirseniz ben teklifinizi değerlendirmek isterim. Ayrıca isterseniz baskı işi için de size yardımcı olabilirim. yasemineroglu10@gmail.com
2 yıl boyunca bir derginin görsel yönetmenliğini yaptım. talha_feyyaz@windowslive.com eklerseniz irtibata geçebliriz. uygun fiyatta anlaşırsak çalışabiliriz. kolay gelsin
Merhaba 10 yıldır bilnen dergilerin görsel yönetmenliğini yapmaktayım. size freelance olarak yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. eminekonuk80@gmail.com