Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Umut dolu ve sağlam sözler sarfetmişssin benim için mahçup oldum.Kuru soğuk içindeki mutluluktan doğmaya çalışan,bütün raslantıların suçladığı,mahmuzladığı uyuşan hıncımla dirilmeye çalışmaktayım teşekkür ederim.
teşekkür ederim imgesel yapmayı seviyorum hayal dünyamı doldurup onları kağıda aktarmak güzel parçaları birleştirmek yani mantığı kavranmış herşey güzel
güzel çalışmalar sende dikkat ettiği kaçış noktaları hep aynı yerde kagıdın kenar ortası ??? o kaçış noktasına göre figürlerin başı nereye gelmeli kaçış noktasının üstüne mi altına mı ? yani kaçış noktasının hizasındaki bi figur başı kagıdın neresine gelir ???
kağıdın ortasınada k.noktası almak çok büyük risktir yarattığın mekanı hem simetrik hem basit hemde doldurmak istediğin alanı büyütürsün ama köşelere yakın alırsan yani 3/1 ler dedğimiz kağıdın kenar bölümlerine hem çok etkili hem doldurman gerekn az bölüm olacaktır bu olaylar tek imgeselde değil bir afiş yaparken yağlı boya suluboya resim yaparken hertürlü yardımcı olacaktır öncelikle bunları çözmek bence çok önemli altın oranlar diyagonal komposizyonlar faln..daha çok kısacasıonun için bol araştırma gözlem sonrada bol eskiz
graphiker_isO7 basit bir figür mekan hesaplaması yaptım umarım yardımcı olur öndeki figürne göre geridekileri hesaplıyosun ve arkadaki duvar ve tavan boyunuda umarım yardımcı olmuşumdur..