Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rezil bu pislik ne böyle adım atmam bile o eve aman Allah düşman başına vermeye insan çıldırır beah asit bilmiyordum evinin bu derece olduğunu buarada kaç ayın birikimi o sigaralar ben gitmem temizliğe ya insan kafayı yer temizlicem diye asit sağlığın nasıl
yeni yeni kendime geliyorum zaten sigara yanımda içirmiom odayı ya ben ya o değiştiriordu paket 1 aylık bu kadar pis olmas istanbulda ama çok kızmıştım ya ona son zamanlarda iice pislendi temizlemeye yeltenmiorda
yeni yeni kendime geliyorum zaten sigara yanımda içirmiom odayı ya ben ya o değiştiriordu paket 1 aylık bu kadar pis olmas istanbulda ama çok kızmıştım ya ona son zamanlarda iice pislendi temizlemeye yeltenmiorda
asit cengo senin yanına gelirse bittin demektir bu arada arkadaşını ben olsam ilk sigara paketinde camdan aşağı atmıştım dayanamam ööle şeylere ben.. çok titizimdir
s.asık işin gücün yok mu senin yha!! kızlara işkence mi çektiricen temizliğe götürüpte orayı kim pislettiyse o temizlesin alalaa ben başlarında durup emri verdim mi 1 saatte biter o ev dalarım yoksa
s.asık işin gücün yok mu senin yha!! kızlara işkence mi çektiricen temizliğe götürüpte orayı kim pislettiyse o temizlesin alalaa ben başlarında durup emri verdim mi 1 saatte biter o ev dalarım yoksa
Anadolu Ateşi'nde oynayan bır arkadasım vardı. Bırgun ıstanbula zıyaretıne gıdeyım dedım. Eve bır gırdım, evın butun hatları Ickı sıselerı ıle cızılmıs yanı her yer içki şişesi dedım kı evın ıkı aylık kırası cıkar burdan. gecen ay oyle odedık dedıler cok temızdı ev ya