Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Devasa Bilişim Logo Çalışması 2012

cgrerdm

🌱Yeni Üye🌱
Ellerine düşüncene sağlık hepsi birbirinden hoş çalışmalar ama benim kişisel düşüncem eski hali daha oturaklı revizeli halleri daha eğlence tarzlı geldi benim gözüme.

.:IDN:.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım okuduğunu anlayamacak kadar saf mısın ? Saf numarası mı yapıyorsun?
Sebebi graphicer25 söylemiş ben de o ikre katılmışım bu yeteri kadar açıklayıcı değil mi? Hecelememi ister misiniz? ...

şu bir ki senin bana saf demem gibi bir lüksün yok...:wink:
2 cisi şuanda hala egona yenik düşüp bana sivri cevap verme gafletinde de bulunuyorsun ki bu senin için çok yanlış..bişeyler bilen insanlara saygı göstermeyi verdikleri tavsiyeleri anlamaya çalış.. senin yaşın kaç?

zaten başkasının yaptığı yoruma katılmandan dolayı bunları söyledim sana bunu anlıyamayacak kadar gözün kararmış sen böyle yapmaya devam edersen kimseden yardım alamazsın ki ben artık sana karşı olan mesajlarımı burda noktalıyorum.. Sana başarılar...:wink:

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
şu bir ki senin bana saf demem gibi bir lüksün yok...
ben artık sana karşı olan mesajlarımı burda noktalıyorum.. Sana başarılar...

Teşekkür ederim tekrar karşılaşmamak beni de ziyadesiyle mutlu edecektir. Sizin "laf söyleme" gibi bir lüksünüz varsa da benim belki olmaya da bilir nasıl düşündüğünüzü bile anlayamıyorum ama cevap hakkı diye bir şeyi de hiç duymadınız zannedersem. Size de hayatta başarılar...(Yaşım tahmininizden çok daha fazla)

.:IDN:.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşekkür ederim tekrar karşılaşmamak beni de ziyadesiyle mutlu edecektir. Sizin "laf söyleme" gibi bir lüksünüz varsa da benim belki olmaya da bilir nasıl düşündüğünüzü bile anlayamıyorum ama cevap hakkı diye bir şeyi de hiç duymadınız zannedersem. Size de hayatta başarılar...(Yaşım tahmininizden çok daha fazla)

Cevap hakkı doğar fakat bu hakaret ediceğiniz anlamına gelmez neyse..cevap vermekte özgürsünüz bu forum bu sebeple var zaten...

neyse uzamasına gerek yok..

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
yeni olanın yazıtipi ile eski olanın logosunu birleştirsen bi de?

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Son revize hali ;

2XtMt.jpg

ChesTerr

🌱Yeni Üye🌱
Çok basit ve kolay bi çalışma olmuş kardeşim.Ama Biraz daha çalısırsan Sağlam Bişeler Yapabilirsin.Yanlıs Anlama

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Tabiki eski hali :)
reivze halleri anca çiçekli bir görüntüyü andırıyor ve amaçdan uzaklaşıyor :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çok basit ve kolay bi çalışma olmuş kardeşim.Ama Biraz daha çalısırsan Sağlam Bişeler Yapabilirsin.Yanlıs Anlama

Teşekkürler :)

Tabiki eski hali :)
reivze halleri anca çiçekli bir görüntüyü andırıyor ve amaçdan uzaklaşıyor :)

Çiçekli bir görüntü değilde işimiz tasarım ve renkler olduğu için rengarenk olması daha mantıklı olur diye düşünmüştüm, eleştiri içinde ayrıca teşekkürler :)