Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Diğtal baskı makinesi almak istyorum

sepultura6

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar diğtal baskı makinesi almak istyorum ne öneriyorsunuz yeni iş kuracak bi arkadşım var baskı atölyesi yapmak istyor bize fazla pahalı olmuyan ama bize 4 5 sene idare edece k bi makine lazım 0 yada 2. El ne önerirsiniz

bahadır-canon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
istediğiniz makine iç mekan mı olacak yoksa dış mekan mı?

Ela Reklam

🌱Yeni Üye🌱
Konica kafa kullanan MAXIMA dan şaşma derim. saatde 55 metrekare iç mekan kalitesinde baskı yapabilen dış mekana dayanıklı bir makine.

cihat 28

🌱Yeni Üye🌱
işi bilen belli oluyor MAXİMA konica kafa makina ela reklam gibi en az 50 kullanıcı var

apostrof reklam

🌱Yeni Üye🌱
ben ankaradan apostrof reklam. bende hem saatçioğlundan aldığım 8 kafalı spt 510 35 pikolitre makine var hemde optimumdan aldığım maxima 8 kafalı konika minolta 14 pikolitre makina var. her ikisinede aynı anda aynı işi aynı pasta ve aynı hızda gönderiyorum, iş 24m2 optimumdan aldığım konika kafalı maxima işi bitirdiğinde daha seiko kafalı makina işin yaklaşık yarısında oluyor yani konika kafalı maxima seıko kafalı makınadan 2 katı daha hızlı.baskıları karsılastırdıgında konıka kafalı maxımanın baskıları ıç mekandan bı farkı yok.ve noktaları seıko kafalı makınadan 3 te 1 daha küçük.her ıkı makınada baskıyı göndermeden önce kafaları temızledım.seıko kafalı makında baskı sırasında 3 .4 kere temızlık yaptım.konıka kafalı makınadahıç temızlık yapmadan bıtırdı işi.skonıka kafalı makınada temızlık esnasında seıko kafalı makınaya göre 10 da bırı boya tüketüyo.hepinize gönul rahatlıgıyla konıka kafalı maxımayı önerırım...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu site grafikerler.net
Bu kategori : Dijital Baskı Ve Kesim Makineleri > Dijital makineler > site kuralları buradada geçerlidir.

Sevgili janjan41 ve acababunebababe konu sizin ikinizin sohbet etmeniz espriler yapmanız için açılmış bir konu değildir. Eğer sohbet etmeyi gerçekten istiyorsanız lütfen graficafe de bla bla konusuna mesaj yazınız. Konu ile alakasız mesaj yazarsanız kuralları hatırlatmak zorunda kalacağım sizlere. Tekrarında hakkınıda yaptırım uygulanacaktır. Kurallar gereği Grafikerler.net te olan hiç bir konuya alakasız mesajlar yazılamaz.

Alakasız tüm mesajlar silinmiştir...

ADK3434

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım benim tavsiyem Bu SEIKO UD-3206S veya UD-3208S Olur arkadaşım kullanıyor süper bir cihaz hem elektronık hem mekanık hemde baskı olarak çok güzel 2 yıldır kullanıyor

babayorgun

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arkadaşım bende myjet konika fafa makına varr kullanıyorumm cokk süperr bişeyyy
aklına yatarsa özelden mesaj att aracı olurummm
eger 2.el almak istıyorsan bende infiniti varr onu sana satabilirim

bakihasan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
roland sp 540 v baskes var satılık düşünürsen irtibata geçebilirsin benimle.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. el boşver. 0 makina olarakta eline al imaj cd lerini gez firmaları teker teker folyo ve branda baskılarına bak, makina satmış olan müşterilerine bir bak. Memnunlarmı degillermi ondan sonra karar ver.

bayram09

🌱Yeni Üye🌱
elimizde 1.50 lik infiniti var ilgilenirseniz görüşebiliriz çalışır ve faal durumda bakımlı
3 kafa yenilendi
tel: 0256 312 04 14

auctor

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorsanız ve paranız varsa Durts alın eğer daha az paranız varsa Vutek alın daha az paranız varsa Mutoh alın paranız çok değilse Challenger / Infiniti alın ve uzun yıllar kullanın ama makina almadan önce arkasında duran firmayı çook iyi araştırın gerçek refaranslar isteyin , servis memmuniyetini sorun.

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Durst çöptür. Paranızı çöpe atarsınız.Mutoh ve infinity ok'dir.

yıldızreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.reklammalzemeleri.com
mrb arkadaşım en iyi sonucu aalcağın makine için önce ne iş yapacağına karar ver sonra makineyi sırgula
ben sana bütün makinler için yardımcı olurum

egevatansever25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanayi tipi arıyosann troyjet alacan yok ben birasda kalite istiyom diyosan SEİKO alacan

ufak reklamcı isen mimaki alacan ama cok param yok diyosann bul bi infinity 128 kafa ama sakın ha sakın 126 alma alcaksanda servisi olsun ikinci elde olsa biras naslıdır

ve sunu untuma xaar lar hep aynıdır sadece infinity cok yaygın bi makina avantajlı

ama adam olana yeter 128 plus bi makina gunde 100 metreye yaklasır ama parakasanacam diyosan seiko :d

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanayi tipi arıyosann troyjet alacan yok ben birasda kalite istiyom diyosan SEİKO alacan...

Seiko kafa iyidir, seiko kafallı herhangi bir makine mi alın diyorsunuz yoksa seiko'nun kendi ürettiği makinelerden mi bahsediyorsunuz yoksa seiko kafa kullanan adını vermek istemediğiniz özel bir makineden mi bahsediyorsunuz? Biraz daha bilgi verebilir misiniz bu konuda?

kalkinan

🌱Yeni Üye🌱
Bende Roland xc-540 var bu sektörün en klaiteli baskısını alabileceğinbir makinadı, 45 m2 saatte baskı alabilirsin...

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
1 . iç mekan kalitesine daha yakın baskılar için : Epson (9 picolitre) , Konica (14 picolitre ) kafaları kullanan makineler düşünebilirsin..

2. iç mekan kalitesine yakın baskılar için : Xaar Proton (35 picolitre) - Seiko Spt510 (35 picolitre) kafaları kullanan makineler düşünebilirsin..

3. Dış mekan Baskılar (Kalite iyi) : Xaar 128 (40 pl) - Konica (42 pl ) - Xaar 126 (40pl piyasada yok gibi) kafaları kullanan makineler düşünebilirsin..

Spectra baskı kafaları da bu sistemlerin içinde iyi bir yer de dir..