Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Dijital Afiş

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar konunun konumunun yanlış olduğunun farkında olsam da lütfen acilen bir yanıt alıp silinmesini veya taşınmasını dilerim.

50x70 dört tane dijital afiş basımı, 80 TL+Kargo.

Sizce bu fiyat nasıl? Veya başka önerebileceğiniz kaliteli ve daha uygun fiyatlı matbaa var mı?

Yanıtlarınızı beklemekteyim, teşekkürler.

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
bana bu fiyat çok uçuk geldi ama nerdesininiz bide afiş ne kağıdına basılacak dijital diyosun iç-mi dış mekan mı brandaya mı olcak ???

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Afiş, kağıda basılacaktır. Detay almadım ama sanıyorum 115 gr. kuşe kağıt kullanıyorlar.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok pahalı arkadaşım bence başka dıgıtal baskı merkezlerinden fiyat almanı tavsiye ederim..

Designerrr

🌟Usta Tasarımcı🌟
3 gün önce A3 e 1 TL den bastırdım. hemde kartona 50X70 4 tane 80 tl olma ihtimali var mı sence. mryers in dediği gibi başka bi dijitalciye git. ozalitçiler daha ucuza yapıyo.

ayhankaras

🌱Yeni Üye🌱
bana bu fiyat çok uçuk geldi ama nerdesininiz bide afiş ne kağıdına basılacak dijital diyosun iç-mi dış mekan mı brandaya mı olcak ???

4 tane afişten bahsediyor. kağıdı 115 olsa ne olur 200 olsa ne olur. sence fiyat değişir mi

Çok pahalı arkadaşım bence başka dıgıtal baskı merkezlerinden fiyat almanı tavsiye ederim..

iç mekan baskı ile 170 ya da 200 gram kağıda basılacak. sanırım dış mekan vinyl baskıyla karıştırdınız.

3 gün önce A3 e 1 TL den bastırdım. hemde kartona 50X70 4 tane 80 tl olma ihtimali var mı sence. mryers in dediği gibi başka bi dijitalciye git. ozalitçiler daha ucuza yapıyo.

:) yer gök renkli çıktı merkezi dolu. a3 den daha büyük çıktı alabilen yer varsa bizede söler misiniz? + a3 çıktıyı ben size 0,8 YTL'ye veririm :D

ayhankaras

🌱Yeni Üye🌱
Afiş, kağıda basılacaktır. Detay almadım ama sanıyorum 115 gr. kuşe kağıt kullanıyorlar.

arkadaşım madem bu afişle yarışmaya katılacaksın. sakın ha millete uyup özalit almayasın. tanıdığın dijital baskı merkezi varsa. git iç mekan fiyat al.

zelmac

🌱Yeni Üye🌱
Ben 50- 70 cm bir kuşe kağıdı 10 ytl ye bastırmıştım.

frocktal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zelmac, nerede ve ne şekilde bildirebilir misin lütfen?