Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

dilanreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ınfıtını 1504 makina kullanıyorum chellenger programı kullanıyorum ölçülerde sorun

selam arkadaşlar ınfıtını 1504 makina kullanıyorum chellenger programı kullanıyorum ölçülerde sürekli sorun çıkıyor bi türlü tutturamıyorum sürekli ölçüler büyük geliyor corelden tıf formatında exportluyorum chellenger programına atnca normal ölçüleri veriyorum ama sürekli aynı ölçülerde çıkarmıyor uzunlamasına büyüyo eninde sorun yok ama uzunlamasında verdiğim ölçünün fazlasını çıkarıyor bu işte yeniyim bi türlü çözemedim yardımcı olursnız memnun olurum iyi çalışmalar

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
selam arkadaşlar ınfıtını 1504 makina kullanıyorum chellenger programı kullanıyorum ölçülerde sürekli sorun çıkıyor bi türlü tutturamıyorum sürekli ölçüler büyük geliyor corelden tıf formatında exportluyorum chellenger programına atnca normal ölçüleri veriyorum ama sürekli aynı ölçülerde çıkarmıyor uzunlamasına büyüyo eninde sorun yok ama uzunlamasında verdiğim ölçünün fazlasını çıkarıyor bu işte yeniyim bi türlü çözemedim yardımcı olursnız memnun olurum iyi çalışmalar

Step malzeme ilertleme ayarını düzelt. Malzeme ilerletme ayarında açıklık var.

tabelacıseyfiusta

🌱Yeni Üye🌱
Kolay gelsin

Elimde DGI OMEGA VT-92 var makinede herşey normal. Ama kafalardan mürekkep püskürtme yapılmıyor. Baskı gönderdiğimde sanki püskürtme yapıyor gibi çalışıyor. Hiçbir hata mesajı vermiyor testlerde bile kafa mürekkep atmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Kafalar XAAR solvenet ile temizlendi ve sağlam.

optimumreklam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.optimumreklam.com
Kolay gelsin

Elimde DGI OMEGA VT-92 var makinede herşey normal. Ama kafalardan mürekkep püskürtme yapılmıyor. Baskı gönderdiğimde sanki püskürtme yapıyor gibi çalışıyor. Hiçbir hata mesajı vermiyor testlerde bile kafa mürekkep atmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Kafalar XAAR solvenet ile temizlendi ve sağlam.

KAfalar flash da iken boya atıyormu?

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
hiç bir renk atmıyorsa kafa boş gidip geliyosa filmde(encoder) bir problem var demektir.Alkol ile temizlerseniz düzelebilir.Önce alkollü bir selpak ile temizleyin sonra kuru bir selpak ile temizleyin.Büyük bir ihtimal sorununuz geçecektir.

tabelacıseyfiusta

🌱Yeni Üye🌱
Hayır flash datkende atmıyor

Hangi filim temizlenecek

Neden kafalar boya atmıyordur sizce kafaları iyice temizledik atımlarıda iyi bırşey bulamadık hiçbir arıza vermıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
tabelacıseyfiusta

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:
Alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır! Aklınıza sonradan bir şey gelirse, yanlış yazdığınız bir şeyi ya da yanlış grafikleri mesaj içeriğinden düzenlemek için mesajınızın altında cevap yoksa mesajınızda ki
edit.gif
butonuna tıklayarak ekleme yapınız. Düzenleme işlemi belirli bir zaman sonra gerçekleştirilemeyeceğinden düzenleme butonu aktif olma özelliğini kaybedecektir. Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklaştırılır...

ünlüoglu reklam

🌱Yeni Üye🌱
soru

merhaba kardeşim ben 2 el 320 lik bi makina aldım bana veren arkadaş makinayı çalıştıracaktı ama bi süre sonra bi sebebten dolayı dış ülkeye gitti
makinaya enerji daha hiç vermedim arkadşlar ilk önce topraklama üzerinde durdular elektrikciye topraklama yaptırdık bodruma kocaman bi 70 x 100 bakır pilaka gömdüler şimdi sorum şu makinaya enerji vermeden önce dikkat etmem gereken hususlar ne kafaları sökülmüş halde solventte duruyor 16 zaar pulas kafa diyorlar bundan öncede infiniti 150 lik kullanıyordum ve halada kullanıyorum onun kopyalabilen bi usb girişli programı var bunun dangıllı poto pirint diye bi programı var yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler

SKYTH

🌟Usta Tasarımcı🌟
Makinanın markası nedir? Vistamı?

graphictur

🌱Yeni Üye🌱
merhaba.
yeni bir desen bürosunun hazırlıklarını yapıyoruz.bize emprime ve matbaa için kesinlikle sorun yaratmayacak bir film makinesi önermenizi rica ediyoruz.tramlarda haaleler olmayacak harikalar yaratacak bir makine tavsiyesi bekliyoruz sizden.şimdiden teşekkür ederim.eklemek istiyorum sağlam 2.el bir makine tavsiyenizide değerlendirebiliriz.burası bu konu için belki uygun değil ama siz bana özelden cvp verebilirsiniz.

feym

🌱Yeni Üye🌱
yarıdm

vatanebe 180c baskı makineminizde, siyah kafalar diğer kafalardan 1 pas önce basıyor.kalibarasyon ayarı yapıtğımızda hepsi normel olarak baskısını yapıyor,fakat test modundan cıkartıp baskı moduna gectiğimizde(3-4 pas) siyah kafalara yine aynı şekilde 1 pass önde başlıyor. programı yeniden kurduk,başka pcde denedik,yeniden kalibre ,kabloyu değiştirdik yaptık fakat sonuç aynı siyah kafalar baskı modunda 1 pass önden başlıyor. yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

ersin68

🌱Yeni Üye🌱
slm

slm mutoh toujan makinemizin baskıya basladıktan 10 cm sonra faRKLI KAFALARDA BUYA KESİYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ

ercan1987

🌱Yeni Üye🌱
mrblar infinty 8160 plus makinam var.baskı esnasında kafa 3-4 kere gidip geldiği zaman siyah kafa dağılma yapıyo.bunun nedeni nedir?Hortumlardaki havayı falan aldım voltajlarını düşürdüm ama yinede geçmedi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler