optimumreklam
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaw optimum bu eski seiko yeni hp 9000 leri servis problemleri yüzünden vutekin şu yeni satıcısına kaptırmadınızmı?
Herşeyi sana kaptırdık UMUT. NE o kıskandınmı yardım edemedin diye?
Son düzenleme:
Yaw optimum bu eski seiko yeni hp 9000 leri servis problemleri yüzünden vutekin şu yeni satıcısına kaptırmadınızmı?
selam arkadaşlar ınfıtını 1504 makina kullanıyorum chellenger programı kullanıyorum ölçülerde sürekli sorun çıkıyor bi türlü tutturamıyorum sürekli ölçüler büyük geliyor corelden tıf formatında exportluyorum chellenger programına atnca normal ölçüleri veriyorum ama sürekli aynı ölçülerde çıkarmıyor uzunlamasına büyüyo eninde sorun yok ama uzunlamasında verdiğim ölçünün fazlasını çıkarıyor bu işte yeniyim bi türlü çözemedim yardımcı olursnız memnun olurum iyi çalışmalar
Kolay gelsin
Elimde DGI OMEGA VT-92 var makinede herşey normal. Ama kafalardan mürekkep püskürtme yapılmıyor. Baskı gönderdiğimde sanki püskürtme yapıyor gibi çalışıyor. Hiçbir hata mesajı vermiyor testlerde bile kafa mürekkep atmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Kafalar XAAR solvenet ile temizlendi ve sağlam.
Merhaba makine arızası ile ilgilenen teknikerlerden birisi benimKAfalar flash da iken boya atıyormu?
Merhaba makine arızası ile ilgilenen teknikerlerden birisi benim
Makine hiç bir şekilde boya atmıyor. Ama herşey normal gibi yani boya atıyormuş gibi çalışıyor. Kafalarda arıza olsa bu şekilde çalışmaz sanırım.
Kusura bakmayın acele ettım