Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ozan9292

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
selam benim bi sorunum var tiff bi işim var photoprint olmuyor eror yani yata veriyor neden olabilir acaba dijital baskı makinasına gönderemiyorum işi

bilgin83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bilgintabela.com
Konica 42 pl.

merhabalar flora hj3200 turbo 42 pl. 8 konica kafa var sarı ve kırmızı kafalar baskıda 1/4 - 2/4 oranında kesme yapıyor sebebi nedir.

apeaslanet

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.alp-ajans.com
graphtec jx 1130 kullanıyorum flexing proğramı ile folyo kesim yapıyorum fakat makinanın sürekli "print" ışığı yanıyor "cut" a geçiremiyoruz bunun için sanırım fabrika ayarlarına geri dönmemiz gerekiyor bunu nasıl sağlayabiliriz. Yada başka bir öneriniz varmı ?

çiğdemreklam

🌱Yeni Üye🌱
usta bende flora xaar 126 180 lik dijital baskı makinası var dükkanımızı yer deyiştirdik makinayı tekrar kurdugumuzda kafa voltajlarını görmedi birde kafanın üstündeki gösterge saatine hava gelmiyo gelmedigi içinde boya pompasına bastıgımda hiçbirsey degişmiyo yardım ederseniz sevinirim

çiğdemreklam

🌱Yeni Üye🌱
usta bende flora xaar 126 180 lik dijital baskı makinası var dükkanımızı yer deyiştirdik makinayı tekrar kurdugumuzda kafa voltajlarını görmedi birde kafanın üstündeki gösterge saatine hava gelmiyo gelmedigi içinde boya pompasına bastıgımda hiçbirsey degişmiyo yardım ederseniz sevinirim

sampiyonemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya sorum biraz komik olabilr ama bana acil olarak cevaplarmınız...baskı makinasında 12 kafamı daha iyi 8 kafa olmasımı daha iyi ? :)

sertkaya28

🌱Yeni Üye🌱
Infinity yf8250 + makinem var ve şu anada sürekli baskıyı kesip 1808lll nolu sorun veriyor bu konuda bir bilgisi olan var mı arkadaşlar. Çok acil işler yarım kaldı...

şimdiden teşekkürler...

reklammerkezi

🌱Yeni Üye🌱
Slm gongzehin marka baskıma makinamın servo kartı yandı temin edebilirmiyiz

grafikdbm

🌱Yeni Üye🌱
mrb.lyric marka dijital baskı makinem var...12 kafa ama 8 kafa baskı yapıyorum...geçen hafta 4 adet yeni xaar kafa aldım...kafalar yeni olmasına rağmen baskı esnasında özellikle kırmızı ve mavi renkler etrafına boya yayması yapıyor...neyden kaynaklanıyor olabilir acaba...
teşekkrler.

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
roland sp 540 i makine almak istiyorum sizce doğru bir tercihmi, değilse başka makine önerilirenizi bekliyorum

sarihat

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.harflerindansi.net
Atamec selam, sana herkes gibi ben de problemle ulaşıyorum. bende canon W8400 makina var iç mekan. ancak KAFAyı bozduk, yeni kafa için büyük para istiyorlar. bana yardımcı olursan sevinirim. saygıyla

corneas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Roland kullanan arkadaşlarında tavsiyelerini bekliyorum

dade

🌱Yeni Üye🌱
Lyric baskı makinelerinin kırmızı veya mavi boya atması genelde sürücü dosyasının bozulmasından kaynaklanıyor. Bilgisayarınızdaki LiYuDriver.sys dosyasını silin ve yeniden kurun. Olmazsa ayrıca LiYuPrint Programını da silip yeniden kurun. Sanırım sorun düzelir.

nadas81

🌱Yeni Üye🌱
iletişim

merhaba atamec,teknik servis için sana nasıl ulaşırız ?

babiyface

🌱Yeni Üye🌱
kurulum sorunu

SEIKO
MIMAKI
INFINITI
DGI
MYJET
ROLAND
TEKNOJET
GHONGZHENG
SAPPHIRE
VUTEK
LONGCOLOR
vs....
vs...
vs..
vs.

Baskı Makinenizle ilgili problem ve şikayetlerinizi Bildirebilir bu konuda yardım talep edebilirsiniz.

mrb kolay gelsin elimizde infiniti 8250 III plus modeli var ve win7 kurulu olan makina ya tanıtamıyorum usb den buluyor ama driver sorunu olduğunu düşünüyorum elimdeki cdlerden yukleme yaptım ama sorun çözülmüyor acaba nerede hata yapıyorum cvp nız için teşekkür ederim ii çalışmalar

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
SEIKO
MIMAKI
INFINITI
DGI
MYJET
ROLAND
TEKNOJET
GHONGZHENG
SAPPHIRE
VUTEK
LONGCOLOR
vs....
vs...
vs..
vs.

Baskı Makinenizle ilgili problem ve şikayetlerinizi Bildirebilir bu konuda yardım talep edebilirsiniz.

mrb kolay gelsin elimizde infiniti 8250 III plus modeli var ve win7 kurulu olan makina ya tanıtamıyorum usb den buluyor ama driver sorunu olduğunu düşünüyorum elimdeki cdlerden yukleme yaptım ama sorun çözülmüyor acaba nerede hata yapıyorum cvp nız için teşekkür ederim ii çalışmalar

win7 de çalışmaz program. Sebebi 32 bitlik alışverişinden kaynaklı xp kurmalısınız.