Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
graphtec jx 1130 kullanıyorum flexing proğramı ile folyo kesim yapıyorum fakat makinanın sürekli "print" ışığı yanıyor "cut" a geçiremiyoruz bunun için sanırım fabrika ayarlarına geri dönmemiz gerekiyor bunu nasıl sağlayabiliriz. Yada başka bir öneriniz varmı ?
usta bende flora xaar 126 180 lik dijital baskı makinası var dükkanımızı yer deyiştirdik makinayı tekrar kurdugumuzda kafa voltajlarını görmedi birde kafanın üstündeki gösterge saatine hava gelmiyo gelmedigi içinde boya pompasına bastıgımda hiçbirsey degişmiyo yardım ederseniz sevinirim
usta bende flora xaar 126 180 lik dijital baskı makinası var dükkanımızı yer deyiştirdik makinayı tekrar kurdugumuzda kafa voltajlarını görmedi birde kafanın üstündeki gösterge saatine hava gelmiyo gelmedigi içinde boya pompasına bastıgımda hiçbirsey degişmiyo yardım ederseniz sevinirim
Infinity yf8250 + makinem var ve şu anada sürekli baskıyı kesip 1808lll nolu sorun veriyor bu konuda bir bilgisi olan var mı arkadaşlar. Çok acil işler yarım kaldı...
mrb.lyric marka dijital baskı makinem var...12 kafa ama 8 kafa baskı yapıyorum...geçen hafta 4 adet yeni xaar kafa aldım...kafalar yeni olmasına rağmen baskı esnasında özellikle kırmızı ve mavi renkler etrafına boya yayması yapıyor...neyden kaynaklanıyor olabilir acaba... teşekkrler.
Atamec selam, sana herkes gibi ben de problemle ulaşıyorum. bende canon W8400 makina var iç mekan. ancak KAFAyı bozduk, yeni kafa için büyük para istiyorlar. bana yardımcı olursan sevinirim. saygıyla
Lyric baskı makinelerinin kırmızı veya mavi boya atması genelde sürücü dosyasının bozulmasından kaynaklanıyor. Bilgisayarınızdaki LiYuDriver.sys dosyasını silin ve yeniden kurun. Olmazsa ayrıca LiYuPrint Programını da silip yeniden kurun. Sanırım sorun düzelir.
SEIKO MIMAKI INFINITI DGI MYJET ROLAND TEKNOJET GHONGZHENG SAPPHIRE VUTEK LONGCOLOR vs.... vs... vs.. vs.
Baskı Makinenizle ilgili problem ve şikayetlerinizi Bildirebilir bu konuda yardım talep edebilirsiniz.
mrb kolay gelsin elimizde infiniti 8250 III plus modeli var ve win7 kurulu olan makina ya tanıtamıyorum usb den buluyor ama driver sorunu olduğunu düşünüyorum elimdeki cdlerden yukleme yaptım ama sorun çözülmüyor acaba nerede hata yapıyorum cvp nız için teşekkür ederim ii çalışmalar
SEIKO MIMAKI INFINITI DGI MYJET ROLAND TEKNOJET GHONGZHENG SAPPHIRE VUTEK LONGCOLOR vs.... vs... vs.. vs.
Baskı Makinenizle ilgili problem ve şikayetlerinizi Bildirebilir bu konuda yardım talep edebilirsiniz.
mrb kolay gelsin elimizde infiniti 8250 III plus modeli var ve win7 kurulu olan makina ya tanıtamıyorum usb den buluyor ama driver sorunu olduğunu düşünüyorum elimdeki cdlerden yukleme yaptım ama sorun çözülmüyor acaba nerede hata yapıyorum cvp nız için teşekkür ederim ii çalışmalar